I disse erhvervsvaskerier blev der vredet store besparelser ud

clothingwashingmachineicon

Indsigt

Hvert år i Asien og Stillehavsregionen alene forbruger 6.500 kommercielle vaskerier mere end 35 milliarder gallon vand og 500 millioner kubikmeter gas for at vaske mere end 20 milliarder pund tekstiler. De skal overholde strenge - og dyre - bestemmelser omkring udledning.

Derfor henvendte fem førende tekstilservicegrupper i Australien og New Zealand sig til Ecolab for at få hjælp til at:

  • Reducere vand- og energiforbruget
  • Mindske det miljømæssige fodaftryk
  • Forbedre vaskekvaliteten
ecolabservicetruckicon

Innovation

For at kunne nå disse mål anvendte Ecolab en genanvendelsesstrategi med filtreringssystemerne BlueOcean™, Aquabatch™ og AquaDrain™.

Disse moderne systemer, kombineret med ekspertudviklede vaskeprocesser, hjalp vaskerierne med at filtrere, behandle og genanvende vandet. Det reducerede ikke blot behovet for rent vand; det reducerede også forbruget af gas i kedler og tørremaskiner. Ecolab implementerede også den seneste 40C vaskeproces med ultralav temperatur, OxyGuard™ 40, det hjalp med at reducere vand- og energiforbruget på de 22 vaskerier endnu mere.

De samlede vandbesparelser? 446 millioner gallon årligt for 22 vaskerier, hvilket repræsenterer blot 1,3 procent af det årlige forbrug af vand i erhvervsvaskerier i Asien og Stillehavsområdet. Forestil dig den potentielle forskel, hvis en langt større procentdel af regionens erhvervsvaskerier implementerede disse løsninger.

Laundry eROI

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på