Laundry Hero

I disse erhvervsvaskerier blev der vredet store besparelser ud

Indsigt

Alene i Asien og Stillehavsområdet bruger mere end 6,500 kommercielle vaskerier mere end 35 milliarder gallons vand og 500 millioner kubikmeter gas til vask af mere end 20 milliarder pund  tekstiler. De skal overholde strenge - og dyre - bestemmelser omkring udledning.

Derfor henvendte fem førende tekstilservicegrupper i Australien og New Zealand sig til Ecolab for at få hjælp til at:

  • Reducere vand- og energiforbruget
  • Mindske det miljømæssige fodaftryk
  • Forbedre vaskekvaliteten

Innovation

For at nå disse mål, anvendte Ecolab en strategi for vandgenanvendele med filtreringssystemerne BlueOcean™, Aquabatch™ og AquaDrain™.

Disse moderne systemer, kombineret med ekspertudviklede vaskeprocesser, hjalp vaskerierne med at filtrere, behandle og genanvende vandet. Det reducerede ikke blot behovet for rent vand; det reducerede også forbruget af gas i kedler og tørremaskiner. Ecolab implementerede også den seneste 40C vaskeproces med ultralav temperatur, OxyGuard™ 40, som hjalp med at reducere vand- og energiforbruget på de 22 vaskerier endnu mere.

De samlede vandbesparelser? 446 millioner gallon årligt for 22 vaskerier, hvilket repræsenterer blot 1,3 procent af det årlige forbrug af vand i erhvervsvaskerier i Asien og Stillehavsområdet. Forestil dig den potentielle forskel, hvis en langt større procentdel af regionens erhvervsvaskerier implementerede disse løsninger.

Laundry eROI

Relaterede succeshistorier

Besøgende, der så denne historie, så også:

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Vis alle historier