En metode kan revolutionere godkendelse af desinfektionsmider

I mangel af en samlet global standard for validering af effektiviteten af desinfektionsmiddel i farmaceutiske renrum, har Ecolab Life Sciences konsulteret kendte brancheeksperter for at skabe en.

En metode kan revolutionere godkendelse af desinfektionsmider
Ecolab Validex™ Program logo
I sin artikel om Cleanroom Technology (november 2019), forklarer Tim Sandle, hvorfor effektiviteten af desinfektionsmiddel betyder noget, og hvordan globale forskelle i effektivitetstest forårsager både forvirring og ineffektivitet på tværs af branchen.
 
Han konkluderer, at Ecolab One Method Validex-programmet giver klare, fornuftige og reproducerbare kriterier til evaluering af desinfektionsmidler til brug i farmaceutiske renrum. Programmet er udviklet til at sikre en metode og acceptkriterier, der passer til branchen globalt, sammen med et omfattende datasæt om relevant mikroflora i renrum og på overflader. Validex-tilgangen reducerer kompleksiteten og hjælper lægemiddelproducenterne med at opnå større effektivitet ved at give specifik vejledning omkring valideringsprocesser for desinfektionsmidler til renrum.
 
Med Validex-programmet kan Ecolabs globale tekniske konsulenter hjælpe kunder med at navigere gennem effektivitetstest af desinfektionsmiddel med akkrediterede laboratorier. Dette hjælper med at imødekomme de nuværende lovgivningsmæssige forventninger, og endnu vigtigere at overholde de standarder, der kræves for afrensning af renrum.
Se videoen nedenfor, eller download vores infografik for at lære mere om Ecolab Validex-programmet.

Ecolab Life Sciences Insight Articles

Life Sciences

Ecolabs Life Sciences-afdeling er dedikeret til udviklingen af de bedste produkter og tjenester til at støtte vores kunder i medicinalindustrien samt plejeproduktindustrien.

Relaterede artikler om renrum