Se vores markeder og produkter

Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab
Medicin og lægemiddelproduktion

Ecolab forsyner vores kunder med komplette rengørings- og desinfektionsprogrammer til eksterne overflader af både farmaceutisk udstyr og lægemiddelproduktionsudstyr og renrum, samt direkte til produktkontaktflader.

Lipstick_550x310 (002).jpg
Personlig pleje og kosmetik

Ecolab leverer desinficeringsprogrammer til den unikke sammensætning af pigmenter, emulsioner, voks og geler, der anvendes ved produktion af kosmetik og produkter til personlig pleje. Vores rengøringsmidler, desinfektionsmidler og boostere er designet til fjernelse af disse ingredienser, især det snavs, der er mest vanskeligt at rengøre.

cleaning and disinfection solutions for the external surfaces of pharmaceutical manufacturing equipment and cleanrooms
Renrum

Vi gør mere end at identificere den rigtige kemi til at udvikle stedsspecifikke rengørings- og desinfektionsløsninger til de ydre overflader af farmaceutisk produktionsudstyr og renrum.

Life Sciences-eksperter
Life Sciences-eksperter

Ecolabs Life Sciences-eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af retningslinjerne. Vi tilbyder producenter partnerskab og tillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer.

Ecolab Klercide products with cleanroom technician straying onto a wipe
Shop Ecolabs produkter nu

Ecolab tilbyder en omfattende portefølje af end-to-end-løsninger til rengøring og desinfektion, herunder steril IPA og steril ethanol, der er skræddersyet til dine specifikke anvendelser og mål.


Life Science-spotlights

Rengøring og desinfektion for cannabis- og dyrkningsfaciliteter
Rengøring og desinfektion for cannabis- og dyrkningsfaciliteter

Hvert område i din cannabis- og dyrkningsfaciliteter kræver specielle rengøringsovervejelser og -løsninger. Ecolabs gennemprøvede produkter, fra små til store operationer, lever op til de strengeste standarder, herunder cGMp og EU GMP, der direkte adresserer de unikke udfordringer og risici, der er forbundet med cannabinoidrester og -harpikser - hvilket hjælper med at sikre en valideret, ren og kompatibel drift.

Biofilm microscopic image
Bekæmpelse af biofilmudfordringen inden for produktionslinjer for personlig pleje

Biofilm er en opbygning af mikroorganismer, der kan dannes og klæbe på våde overflader på CIP ( Clean in Place) -produktionslinjer. Biofilm er vedholdende mod konventionelle rengørings- og desinficeringsprocedurer, og kan modstå mekanisk rengøring og beskytte de indlejrede mikroorganismer mod miljøstressorer og tillade patogener at tåle selv koncentreret antimikrobiel eksponering.

Life Sciences indblik

Læs mere om Ecolabs role i Life Science industrien.

No Articles were found