Komplette løsninger til
Life Sciences-industrien

Ecolab Life Sciences tilbyder ekspertise indenfor uovertruffen rengøring og avanceret kontaminationskontrol til producenter af lægemidler og personlig pleje verden rundt. Vi leverer mere end kvalitetsrengøringskemi. Vi bringer øget værdi til kunderne, hjælper med at optimere produktionsydeevnen og mindske risikoen.

Mere værdi: Vores ekspertise anvendt til vores løsninger inden for rengøring og avanceret forureningskontrol betyder, at kunderne har adgang til en omfattende portefølje af førsteklasses rengørings- og desinfektionskemi, udstyr og dekontaminering med Bioquell fordampet hydrogenperoxid.

Optimeret produktionsydeevne: Vores ekspertise på tværs af en bred vifte af kritiske produktionsanvendelser hjælper kunderne med at bevæge sig frem til maksimal produktionsoppetid og produktivitet.

Reduceret risiko: Vores ekspertise og globale skala anvendt på tværs af vores kunders aktiviteter indenfor kontaminationskontrol bidrager til forretningskontinuitet gennem den verdensomspændende tilgængelighed til vores løsninger og viden om regionsspecifikke kvalitets- og lovkrav.Mere om vores løsninger til:

Hololens Headset

Næste niveau af virtuelle besøg

Få Ecolabs eksperter ud til jer, hvornår det skal være, uanset hvor de er med virtuelle besøg baseret på Mixed Reality.
Ecolab Life Sciences-eksperter

Teknisk ekspertise fra brancheeksperter

Ecolabs Life Sciences-eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af retningslinjerne. Vi tilbyder producenter partnerskab og tillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer.

Rengøring og desinfektion for cannabis- og dyrkningsfaciliteter

Rengøring og desinfektion for cannabis- og dyrkningsfaciliteter

Det hurtigt voksende marked for cannabisprodukter giver enorme muligheder - og betydelige operationelle udfordringer - for virksomheder i hele spektret fra frø-til-salg. Som en etableret leder, er Ecolab Life Sciences din betroede partner til at levere omfattende løsninger til rengøring, desinficering og kontaminationskontrol til cannabisdyrkning, -behandling og -produktion.

Glowing world map with "Partner with the Experts" displayed over it

Ecolabs strategi for smittekontrol

Komplette løsninger til smittekontrol til renrum (CCS). Ecolabs Life Sciences-afdeling er dedikeret til udviklingen af de bedste produkter og tjenester til at støtte vores kunder i medicinalindustrien.

Two Ecolab technicians at a manufacturing facility

Det perfekte match til producenter af personlig pleje

Med Ecolab Life Sciences bliver jeres udstyr rent – første gang, hver gang. Vores tekniske eksperter og forskningsteam samarbejder med jer om at sikre, at I har den bedste rengøringsløsning, som er optimeret til jeres specifikke udfordringer, formler og produktionsudstyr.

Life Sciences-løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen løsningssider.

Life Sciences indblik

Læs mere om Ecolabs rolle i Life Science-industrien.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen artikler