Behovet for sikre kosmetik og personlige plejeprodukter fri for urenheder

For virksomheder der fremstiller personlige plejeprodukter og kosmetiske produkter - to sæt accelererende forandringer mødes for at skabe en portal, eller en barriere alt efter, hvordan de behandles.

Ecolab Contaminant-Free Cosmetic and Personal Care Products
Ecolab Life Sciences Personal Care and Cosmetics brochure

For virksomheder, der fremstiller produkter til personlig pleje og kosmetik, konvergerer to sæt accelererende ændringer for at skabe en gateway - eller en barriere, afhængigt af hvordan de håndteres – for at fange denne betydelige vækst: 1) stigende forbrugerkrav og 2) flere regler. Tilsammen konvergerer disse forbruger- og regulatoriske pres om et fælles tema: behovet for et sikkert, forureningsfrit produkt.

Stærke rengørings- og desinfektionsprogrammer bliver, udover risikoreduktionen, mere og mere afgørende for at opnå overholdelse, opfylde forbrugernes krav og beskytte omsætningen og væksten i personlig pleje- og kosmetikvirksomheder. Lovgivningseksperter hos Ecolab har for nylig bemærket betydelige og hurtige ændringer, der begynder at tage form i segmentet for personlig pleje og kosmetik.

For at hjælpe med at holde dig orienteret om disse ændringer, har vi oprettet en ny e-bog: "6 Key Trends in Cosmetic & Personal Care Manufacturing". Den dækker de lovgivnings- og forbrugertendenser, vi ser, og som kan hjælpe producenter med at træffe informerede og relevante beslutninger relateret til deres drift. E-bogen inkluderer:

  • Tre store efterspørgselsdrevne forbrugertendenser og tre vigtige lovgivningsmæssige skift.
  • De nye og unikke kontamineringsforebyggende udfordringer, som hver af disse ændringer giver.
  • Hvordan fremsynede produktionsvirksomheder løfter disse udfordringer ved at foretage smarte ændringer i deres rengørings- og desinfektionsprogrammer – hvilket giver den operationelle fleksibilitet til at imødekomme kunders skiftende efterspørgsel og opsnappe betydelig vækst.

Ecolab Life Sciences Insight Articles

Life Sciences

Ecolabs Life Sciences-afdeling er dedikeret til udviklingen af de bedste produkter og tjenester til at støtte vores kunder i medicinalindustrien samt plejeproduktindustrien.

Relaterede artikler om personlig pleje