Grundlæggende ideer for validering af desinfektion. En samtale med Cleanroom Technology.

Af Matt Cokely, Ecolab Global Technical Consultant

Cleanroom Technology in conversation with Ecolab

Tilsynsorganer kigger efter validering for at demonstrere passende foranstaltninger til at reducere typer og antal mikroorganismer i et anlæg. I et interview med Cleanroom Technology diskuterer Ecolab Global Technical Consultant, Matt Cokely, bedste praksis for at opnå dette.

Test af et desinfektionsmiddels effektivitet er kompleks og Cokely berører problemer, der kan opstå som forhindringer, herunder forkert forberedelse af organismen eller brugen af ​​ru materialeoverflader.

Cokely dækker også de potentielle fordele ved multi-site validering, og hvordan 'Matrix' -tilgangen, der anvendes i forbindelse med Ecolab Validex™ -programmet, kan fjerne kostbar og tidskrævende duplikering, strømline valideringsprocessen, samt skabe robust og gennemtænkt valideringspakke.

 
Lyt til samtalen på Cleanroom Technology's websted

_

Om forfatteren

Ecolab Life Sciences. For Life Sciences. For Life.

Life Sciences

Ecolabs Life Sciences-afdeling er dedikeret til udviklingen af de bedste produkter og tjenester til at støtte vores kunder i medicinalindustrien samt plejeproduktindustrien.

Relaterede artikler