Eksperter i rengøring, hygiejne og kontamineringskontrol

Som en betroet partner til producenter inden for medicin og produkter til personlig pleje, leverer Ecolab Life Sciences omfattende løsninger og teknisk ekspertise, der er fokuseret på rengøring, desinficering og kontamineringskontrol, alt imens der sørges for sikkerhed, overholdelse af reglerne og driftseffektivitet.

Vores programmer giver vejledning til producenter af medicin, renrums og produkter til personlig pleje ved at inkorporere de nyeste lovgivningsmæssige standarder og globale trends. Med mange års ekspertise arbejder vores tekniske teams med kunder på virksomheds- og lokalniveau for at hjælpe med at nå forretningsmæssige mål. Vi er forpligtet til at sikre en konsistens på tværs af vores aktiviteter, hvor vi producerer kvalitetsprodukter og forbedrer bæredygtigheden.


Life Sciences-eksperter

Life Sciences-eksperter

Ecolabs Life Sciences-eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af retningslinjerne. Vi tilbyder producenter partnerskab og tillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer.

Life Sciences indblik

Læs mere om Ecolabs rolle i Life Science-industrien.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen artikler