Afsnit 2: Rejsen fra manuel rengøring til automatiserede COP-løsninger (Cleaning out of Place) – Fordele ved automatiske kabinetvaskemaskiner

Ecolab expert reviewing a part in a facility

Når det drejer sig om fremstilling af personlig pleje, bruger mange anlæg manuelle rengøringsprocedurer. Inden for disse procedurer er der muligheder for producenterne for at tage skridt henimod en automatiseret proces, som kan hjælpe med at spare tid og reducere risici. I episode 2 diskuterer Susan Youngquist, Technical Consultant & Validation Manager hos Ecolab, og Pete Barrie, Product Management Director hos Sani-Matic, rejsen fra manuelle til automatiserede rengøringsprocesser og fordelene ved automatiserede kabinetvaskemaskiner og om det at foretage skiftet.

Få mere at vide om, hvorfor og hvordan producenter skifter til at automatisere deres rengøringsproces.

 


 

 

Relaterede artikler