Hvad er et skylleadditiv, og bør min restaurant bruge et

Fordelene ved at bruge et skylleadditiv i din maskinopvaskeproces.

Glass with no rinse additive has spots, but glass with Ecolab rinse additive has no spots and is visibly clean

Restauranter kender til vigtigheden af rene tallerkener, redskaber og glas. Når et måltid serveres med de fineste råvarer og smuk præsentation, kan det give de spisende gæster et forkert indtryk, hvis servicet ikke er rent. I en undersøgelse blandt tæt på 1.000 spisende gæster, der spiser ude en gang om måneden, angav næsten 58 procent snavset bestik eller snavsede tallerkener som en "deal breaker", der ville gøre, at de ikke ønsker at vende tilbage til restauranten. Endnu mere kritisk var det, at over 80 % af spisegæsterne angav lange ventetider på mad som en "deal breaker".

Hvis en restaurant konstant ser pletter på glas og bestik eller tilbringer dyrebare minutter i baglokalerne på at vente på, at opvasken tørrer eller skal tørres af i hånden, kan et skylleadditiv hjælpe med at give gæsterne det rene service, de ønsker, i det tempo, de efterspørger.

Infographic shows statistic: 58 percent of diners say dirty utensils or plates would make them not want to return to a restaurant

Hvad er et skylleadditiv?

Et skylleadditiv, nogle gange også kaldet et afspændingsmiddel, er et vigtigt kemikalie i maskinopvaskeprocessen, der bruger overfladeaktive stoffer til at fjerne vand og fremskynde tørringen. Jo hurtigere vand fjernes, jo sværere er det for pletter at dannes. Dette kan især være nyttigt for restauranter, der har hårdt vand, hvor pletter er en velkendt udfordring. At fremskynde fjernelse af vand hjælper også tallerkener med at tørre hurtigere, så de kan være klar til service og ikke forsinke dit køkken.


Behøver min restaurant et skylleadditiv?

Ser du pletter på glas, bestik og tallerkner? Venter du stadig på, at servicet tørrer, efter at det kommer ud af opvaskemaskinen? Bruger du værdifuld medarbejdertid på aftørring i hånden eller polering af tallerkener? Et skylleadditiv kan hjælpe med at løse alle disse problemer.


Hvad er fordelene ved et skylleadditiv?

Servicet er et af de vigtigste aspekter ved at skabe en positiv gæsteoplevelse. Kokke og køkkenchefer bruger så meget tid på at skabe mad af høj kvalitet, så sørg for at spisende gæster får det rigtige første indtryk ved at servere disse lækre måltider på rene tallerkener. Et skylleadditiv kan også spare tid og penge ved at reducere behovet for at medarbejdere tørrer af i hånden og polerer tallerkener. Derudover er det en overtrædelse af sundhedsstyrelsens regler at stable våde tallerkner oven på hinanden. Et skylleadditiv kan hjælpe med at tørre opvasken hurtigere og undgå risiko for fødevaresikkerheden ved våd stabling.


[1] https://www.fsrmagazine.com/labor-and-employee-management/reasons-customers-swear-restaurants
Få mere at vide om Ecolabs tilbud på skylleadditiver nedenfor eller kontakt din Ecolab-repræsentant for at finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede produktsider.

Relaterede artikler