1. Hjem
  2. Om os
  3. Vores forretninger
  4. Institutional
institutionalbusiness

Global Institutional

Ecolabs Institutional division tilbyder omfattende produkter og programmer, der opfylder vores kunders behov - fra restauranter, hoteller og langtidspleje til skoler, kommercielle bygninger og militære faciliteter. Vi hjælper vores kunder med at sikre deres gæsters sikkerhed og tilfredshed, samt hjælper dem med at beskytte og forstærke deres brands.

Om Institutional

Med brancheanerkendte certificeringer leverer Ecolabs servicerepræsentanter regelmæssig planlagt service, salg og support samt medarbejdertræning og inspektioner hos kunden. Vi hjælper kunderne med at reducere forbruget, optimere arbejdskraften og forbedre levetiden og effektiviteten i hele deres virksomhed.

Catering
Sikrer gæsternes tilfredshed og forstærker jeres brand gennem løsninger, der beskytter fødevaresikkerheden, forbedrer effektiviteten og giver exceptionel renhed i hele jeres virksomhed.
Hoteller
I leverer en førsteklasses service til jeres gæster, og vi er der til at levere resultater i verdensklasse fra værelserne til køkkenet, fra poolen til lobbyen – vi hjælper jer med at beskytte de steder, hvor jeres gæster spiser, sover, arbejder og har det sjovt.
Bygninger og faciliteter

Levering af omfattende pleje til steder, som folk er afhængige af - hvilket sikrer rene, sikre og komfortable miljøer til alle i jeres virksomhed.

Langvarig pleje

Vi hjælper jer med at opfylde de store forventninger, som beboerne og deres familier har, mens vi er opmærksomme på overholdelse af reglerne og jeres bundlinje. Vores omfattende tilgang gør det nemmere at levere et sikkert, omsorgsfuldt og komfortabelt fællesskab for jeres beboere, besøgende og personalet.

Vaskerier
Vi leverer vaskerier hos kunden med avanceret kemi, udstyr og dosering til at levere exceptionelle resultater, mens effektiviteten og bæredygtigheden optimeres.
Se vores videoer på Ecolab YouTube-kanalen

Besøg vores YouTube-kanal for Ecolab-produktvideoer og -programvideoer som en hjælp til jeres catering-, hotel-, langtidspleje-, facilitets- og vaskerivirksomheder hos kunden.