Reusable Wares (coffee cups)

Genanvendelig emballage

Hygiejne er en afgørende faktor i forhold til at tilbyde fødevarer i genanvendelig emballage

Det anslås, at mindre end 1 % af engangsdrikkekopper bliver genanvendt, selvom de lægges i en affaldsbeholder til genbrug. Dette skyldes, at de er lavet af blandede materialer, hvilket gør dem sværere at genanvende, så de ender på lossepladsen.

Efterhånden som regeringer, virksomheder og forbrugere bliver mere og mere bevidste om planetens tilstand, er der et konstant ønske om og behov for at implementere mere bæredygtig praksis. Et eksempel på dette er EU-direktivet om engangsplastik (single-use plastics: SUP), hvor de enkelte EU-lande ændrer deres emballagelove og -regler, hvilket fører til, at catering-operatører skal tilbyde genanvendeligt service som et alternativ til engangsservice. Med implementeringen af nye regler er korrekt rengøring og desinfektion kritiske faktorer for at sikre fødevaresikkerhed og opretholde levetiden for de genanvendelige mad- og drikkevarebeholdere. 


Rengøring af genanvendeligt bordservice og fødevareemballage

Korrekt rengøring og desinfektion er kritiske faktorer for at sikre fødevaresikkerhed og opretholde levetiden for de genanvendelige mad- og drikkevarebeholdere.

Black reusable bowls and cups sat upside down drying after being cleaned

Sammenlignet med en traditionel opvaskeoperation er der yderligere risici og påvirkninger forbundet med opvask af genanvendelige materialer. At have det forkerte rengørings- og hygiejneprogram kan føre til yderligere:

 • Risici i forhold til fødevaresikkerhed
 • Negative kundeoplevelser og efterfølgende tab af godt omdømme
 • Ekstra omkostninger på grund af:
  • Reduceret levetid for genanvendeligt service, hvilket fremskynder genkøb
  • Øget vand- og energiforbrug samt medarbejderressourcer

Det er her, Ecolab, som brancheeksperter, kommer med omfattende knowhow og ekspertise som hjælp til succesfuld implementering af løsninger til at garantere rene og sikre genanvendelige materialer i din drift. Dette betyder:

 • De rigtige procedurer følges sikkert
 • De rigtige produkter bruges til den rigtige type materialer
 • De rigtige resultater opnås
 • Vandforbrug, energiforbrug, spild og proceduretid reduceres
 • Samlede omkostninger minimeres

 


Ressourcer

Nedenfor finder du en samling af relevante oplysninger og materialer, der vil hjælpe dig med at implementere og fastholde en ren og sikker opvaskeoperation af genanvendelige materialer.

Ecolab Reusable Wares Interactive Brochure Cover

Støttevejledning til opvask af genanvendelige materialer

Dette dokument giver dig baggrundsinformation om, hvor de nye regler kommer fra, og hvorfor, hvad det betyder for cateringdrift, hvilke overvejelser der bør gøres for genanvendeligt service, hvilke risici der er, og hvordan man undgår dem..

Restaurant / Bar server checking clean glass wearing glove

Fra vores eksperter: Hygiejne ved forskellige typer bordservice

Vores eksperter har samlet interessant knowhow, information og specifikke tips om opvask af glas, rustfrit stål, porcelæn og plastik og sikring af renlighed og lang levetid.


QSR550

Rengøringsprogram til genanvendeligt service i fast food restauranter

Få mere at vide om komponenterne i et succesfuldt opvaskeprogram til genanvendeligt service i fast food restauranter.


Ecolabs rengøringsløsninger til genanvendeligt service

Ecolab Apex Blocks

Apex: Maskinopvask

Apex hjælper dig med at gøre din opvask mere effektiv. Apex giver dig mere kontrol over din opvask og dine samlede omkostninger, men gør det samtidig nemmere end nogensinde før at drive dit opvaskelokale og få enestående resultater.

550x3310_Solid

Fast form: Maskinopvask

Vores Solid opvaskeprogram giver effektivitet og pålidelighed ved store opvaskemængder ved hjælp af højtydende og holdbare produkter.

Image of Ecolab's Clear Dry Classic 20Kg and 5L machine dishwashing rinse aid and Topmatic Hero 20Kg and 5L machine dishwashing detergent on a dishroom surface

Flydende: Maskinopvask

Vores komplette program med flydende midler til maskinopvask hjælper med at strømline dine opvaskeoperationer og tilbyder et komplet udvalg af flydende opvaske-, afspændings- og desinfektionsmidler så din bord- eller hætteopvaskemaskine fungerer bedst muligt.


Yderligere programmer til at understøtte fødevarevirksomheder

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede programsider.

sustainabilityreport

Vores påvirkning på bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og træning, hjælper vi virksomheder over hele verden med at opnå enestående resultater, og samtidig fremme en positiv belastning på miljø og det sociale område. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.