Ecolab Global Business Services Budapest

Budapest, Ungarn

Vores Global Business Services er et fantastisk midtpunkt for Order to Cash (OTC)- og Procure to Pay-tjenester for Ecolab, og vi har en vigtig mission om at gøre det nemmere for vores kunder at gøre forretning med os. Stiftet i 2006 , og nu med mere end 300 partnere på stedet, er vi stolte over at kunne levere sådan en god værdi til vores interne og eksterne kunder.

Hello from Budapest

Kontakt os

Ecolab Global Business Services Budapest
Váci Greens Office
1138 Budapest, Bence utca 1
HUNGARY

Operatør
Telefon: +36 1 880 5610

Nalco kundeservice i Central- og Østeuropa
Telefon: +36 1 880 5771 | Fax: +36 1 880 5710 | E-mail: custserv.eu@nalco.com

Nalco kundeservice i Ungarn
Telefon: +36 1 880 5700 | Fax: +36 1 880 5710 | E-mail: custserv.hungary@nalco.com

Budapest Hungary Office Building
Budapest Hungary Office Reception Desk

Vores kontorer

Vores kontorer er tæt på centrum i Budapest, og tilbyder et professionelt og venligt arbejdsmiljø, der fremmer individuel vækst, udvikling og muligheder.

Our Culture in Budapest

Vores kultur

Vi er i gang med noget vigtigt. Vores tjenester, løsninger og medarbejdere er vigtige. Vi er en rigtig international gruppe. Når du starter hos Ecolab, bliver du tilbudt karrieremuligheder med helt klare karrierestiger, der skaber en balanceret vækst for centret. Vi tilbyder forskellige former for uddannelse, så du får værktøjerne til at eje din egen fremtid!

Your Budapest Opportunities

Vores muligheder

Arbejdet hos Ecolab strækker sig ud over blot at hjælpe med at gøre en forskel i verden. Det handler om at være en del af et team, der opnår resultater, har sjov og bidrager til andres liv. Og hvad der er endnu bedre, du vil blive belønnet med en spændende mulighed for at vokse og udvikle din karriere i en af verdens førende organisationer. Du vil modtage fuld træning, så du hurtigt bliver ekspert inden for dit område, så du kan skabe din egen karriere hos Ecolab. Der er også muligheder for professionel uddannelse, herunder sprogkurser, såvel som konkurrencedygtig løn og personalegoder.

Hold forbindelsen ved lige

Tilmeld dig til Ecolab talentnetværk for de seneste Ecolab nyheder og jobs nær dig.

 

Tilbage til Alle adresser