Lancering af den nye professionelle serie af overfladerengøring, der fortsætter arbejdet i lang tid... 

14. august, 2024
MAXX Synbiotic-serien

På trods af grundig, regelmæssig og daglig rengøring ophobes snavs over tid, især på svært tilgængelige steder. Rengørings- og hygiejnefælder lurer i hjørner og kroge, under møbler og inventar og især på porøse overflader som gulve og (væg)fliser. Mikroskopisk snavs kan trænge dybt ind i overfladens porer og besværliggøre hygiejnisk rengøring. Med tiden bliver snavset synligt og kan også generere ubehagelige lugte, hvilket potentielt kan resultere i reduceret tilfredshed hos gæsterne og negative anmeldelser.

Ecolab har tilbudt innovative løsninger til effektiv, hygiejnisk og bæredygtig rengøring i over 100 år. Det nye produktsortiment MAXX Synbiotic, bestående af universal-, toilet-, gulv- og sanitetsrengøringsmidler, vil ændre rengøringsindustrien for altid!

MAXX Synbiotic: Kraftfuld overfladebehandling og finish

Produktsortimentet MAXX Synbiotic består af:

  • MAXX Brial Synbiotic, let skummende universalrengøringsmiddel
  • MAXX Magic Synbiotic, et rengøringsmiddel til alle vandbestandige gulve
  • MAXX Magic Scrub Synbiotic, ikke-skummende maskinrengøringsmiddel
  • MAXX Into Synbiotic, let skummende surt sanitetsrengøringsmiddel
  • MAXX Into WC Gel Synbiotic, brugsklar WC-rengøringsgel med mildt syreindhold

Produkterne i MAXX Synbiotic-produktsortimentet er fuldstændig biologisk nedbrydelige og sikrer, at lugtkilderne ikke kun fjernes, men at stoffer, der kan give ubehagelige lugte i fremtiden, nedbrydes.

50 milliarder nye ansatte på dit team

Hvert af MAXX Synbiotic-produkterne består af en speciel blanding af udvalgte pro- og præbiotika samt biologisk nedbrydelige overfladeaktive stoffer.

Denne unikke "synbiose" af pro- og præbiotika kan udgøre den afgørende forskel sammenlignet med konventionelle probiotiske rengøringsmidler.

Illustration of how synbiotics clean vs. traditional cleaners and probiotic only cleaners

I modsætning til konventionelle probiotiske rengøringsmidler indeholder produkterne i MAXX Synbiotic-produktsortimentet ikke kun omkring 50 milliarder probiotika pr. liter, som producerer enzymer og dermed specifikt nedbryder snavs. De indeholder også præbiotika, som sukkerstoffer, der fungerer som aktivator og energikilde for probiotika. Det er netop disse sukkerarter, der gør, at mikroorganismerne kan fortsætte med at rengøre med det samme og kontinuerligt. Så man kan sige, at snavs er deres superfood, og deres formål i livet er at sørge for kontinuerlig renlighed, der holder.

Forestil dig at have et team på 50 milliarder ekstra medarbejdere til din rådighed i ét hug: Hårdtarbejdende og klar til handling når som helst, uanset hvor der er brug for dem.

Skabt af naturen og aktiveret af videnskab

Synbiotika er rengøringsrevolutionens nye generation og fremtiden for rengøringsindustrien. Få mere at vide. For en mere sikker fremtid.

Mere om MAXX Synbiotic

 

Om Ecolab

Som en betroet partner på næsten tre millioner kundesteder, er Ecolab (NYSE:ECL) den globale leder inden for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og tjenester, der hjælper med at beskytte menneskers, planetens og virksomhedens sundhed. Med et årligt salg på $13 milliarder USD og mere end 47.000 partnere, leverer Ecolab omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadreven indsigt og service i verdensklasse til fremme af fødevaresikkerhed, hjælp til at opretholde rene og sikre miljøer, optimering af vand- og energiforbrug og forbedret driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på fødevare-, healthcare-, hotel- og industrimarkederne i mere end 170 lande rundt om i verden. www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, X @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

Relaterede nyheder