Ecolab hædret for sin dedikation til mangfoldighed, lighed og inklusion

03. oktober 2024
Ecolabs seniorledere og medlemmer af Executive Leadership Council, Calvin Emanuel, Tiffany Atwell og Chris Roberts.

Ecolabs seniorledere og medlemmer af Executive Leadership Council, Calvin Emanuel, Tiffany Atwell og Chris Roberts.

Mangfoldighed, lighed og inklusion (DEI) har længe været centralt for Ecolabs mission, og har formet virksomhedens bestræbelser på at skabe en kultur, hvor enhver medarbejder føler sig styrket og værdsat. Deres engagement med at prioritere DEI-indsatsen forbedrer ikke kun arbejdspladskulturen, men styrker også Ecolabs konkurrencefordel, og gør dem i stand til at innovere og reagere effektivt overfor sine kunder. Virksomhedens dedikation til at skabe et inkluderende miljø afspejles i omfattende DEI-initiativer, der spænder fra rekruttering og karriereudvikling til samfundsengagement.

Ecolab er stolte af at kunne meddele, at indsatsen er blevet anerkendt på den globale scene med 2024 Corporate Award fra Executive Leadership Council (ELC). Denne velansete pris hædrer organisationer, der viser eksemplarisk partnerskab, samarbejde og en standhaftig dedikation til DEI.

ELC er en førende global organisation, der fokuserer på at øge sortes repræsentation i lederroller og fremme inkluderende forretningspraksis. 2024 Corporate Award vil blive overrakt ved ELC Recognition Gala den 3. oktober 2024 i Washington, D.C., og hylder Ecolabs resultater med at integrere DEI i alle facetter af driften.

 

Påvirkning ved hjælp af DEI-lederskab

Ecolabs solide engagement i DEI-initiativer har været medvirkende til at opnå denne anerkendelse fra ELC. Disse bestræbelser fremmer DEI-målene og skaber et miljø, hvor alle teammedlemmer føler sig anerkendte og støttede. Programmets hovedprincipper inkluderer:

  • Black Leaders Forum: Dette forum blev etableret i 2017 og faciliterer mentorskab og dialog mellem en bred vifte af talenter og Ecolabs ledelse. Deltagerantallet er steget med 60 %, hvilket understreger virksomhedens engagement i at støtte nye ledere.

  • Træningsprogrammer i mangfoldighed: Ecolab tilbyder omfattende træningsinitiativer, der fremmer forståelse og samarbejde blandt medarbejderne, og udstyrer dem med de nødvendige værktøjer til at fremme en inkluderende arbejdsplads.

  • Medarbejderressourcegrupper: Ecolabs medarbejderressourcegrupper giver sikre rum for medarbejdere til at skabe netværk, dele erfaringer og opbygge en følelse af fællesskab i organisationen.

  • Partnerskab med ELC: Ecolab samarbejder med ELC for at fremme diversitet i ledelsen på tværs af virksomhedslandskabet. Virksomheden deltager i ELC-programmer, der styrker underrepræsenteret talent og forstærker Ecolabs engagement i at skabe en mangfoldig pipeline af ledere, der er i stand til at fremme forandring.

Gennem disse initiativer er Ecolab dedikeret til ikke blot at opfylde, men til at overgå industristandarder for DEI, og sikre, at alle medarbejdere har mulighed for at trives.

Styrkende forandring: Ecolab-ledere deler deres perspektiver på DEI

Som medlemmer af ELC deler følgende Ecolab-ledere deres synspunkter på vigtigheden af ​​mangfoldighed, lighed og inklusion hos Ecolab, og fremhæver, hvordan disse værdier former virksomhedens kultur og skaber meningsfuld forandring.

 

Omfavn samarbejde for at opnå effektive løsninger
Chris Roberts, senior vice president, Global Safety, Health & Environment

Roberts anser ELC for at være afgørende for at fremme mangfoldighed og integration i Ecolab. Han understreger vigtigheden af ​​diversitet i den øverste ledelse for at styrke organisationens globale strategi. Roberts bemærker, at Ecolabs proaktive initiativer, såsom aktiv involvering i ELC's Middle Managers Symposium, øger integrationen og tiltrækker seniortalenter.

"Vores resultater kommer takket være en kollektiv indsats for at skabe en arbejdsplads, hvor forskellige perspektiver fremmer innovation og succes," siger han.

Denne kollektive forpligtelse forbereder ikke kun organisationen på fremtidige udfordringer, men åbner også op for betydningsfulde samtaler på tværs af alle niveauer.

 

Kæmp for mangfoldighed for transformativ vækst
Calvin Emanuel, PhD, vice president og general manager, Sustainable Growth Solutions

Emanuel hævder, at det at omfavne mangfoldighed er afgørende for innovative løsninger hos Ecolab. Han sætter pris på de læringsmuligheder, ELC tilbyder, som skaber et netværk for ledere fra Fortune 1000-virksomheder, hvilket forbedrer hans evne til at tackle organisatoriske udfordringer.

Emanuel går ind for åbne diskussioner om værdien af flere generationer, og anerkender ELC's rolle i at give indsigt i økonomistyring og opbygning af en arv, man kan give videre. Han fremhæver også organisationens engagement i stipendier, som er afgørende for at udvikle en stærk pipeline af fremtidige ledere.

"Det er vigtigt at opbygge en arv, der styrker den næste generation," fastslår han og mener, at mentorskab, netværk og støttende systemer er nøglen til at skabe en varig effekt.

 

Fremme af en læringskultur for inkluderende fremskridt
Tiffany Atwell, executive vice president, Government Relations

Atwell fremhæver det transformative partnerskab mellem Ecolab og ELC og understreger dets rolle i at fremme DEI for at fremme forretningssucces. Hun bemærker oprigtigheden i ​seniorledelsens engagement, især i udviklingen af ​​meningsfulde relationer og tilskyndelse til medarbejderdeltagelse i ELC-træningsprogrammer for at forbedre resultaterne.

Atwell påpeger, at dette videnspartnerskab rækker ud over monetære investeringer; det inkarnerer en fælles rejse for at lære og udvikle sig sammen.

"Ved at integrere mangfoldighed og integration i vores daglige drift opbygger vi en kultur, hvor alle kan trives," siger hun. "Denne anerkendelse fra ELC er et bevis på hele vores teams hårde arbejde og dedikation."

 

Ecolabs engagement i mangfoldighed, lighed og inklusion har høstet prestigefyldt anerkendelse fra Executive Leadership Council. Ønsker du mere information om, at Ecolab modtager 2024 Corporate Award, kan du læse den officielle pressemeddelelse . For indsigt i virksomhedens DEI-filosofi og -initiativer, kan du besøge DEI-siden på Ecolabs hjemmeside.

Relaterede nyheder