Blue Bubbles

CIP-tilsætningsstoffer, boostere og afsluttende midler til produktion af kosmetik og produkter til personlig pleje

Ecolabs tilsætningsstoffer, boostere og afsluttende midler til CIP (Clean in Place) er stoffer med høj koncentrering, der er fremstillet til at booste ydeevnen i andre rengøringsløsninger, hvilket giver et bedre resultat, når man rengør svære pletter. Herudover inkluderer Ecolab tilsætningsstoffer, der er særligt effektive til rengøring af titandioxid, og silikonantiskum til hurtig spredning af skum i kosmetikproduktion.
Toothbrush with toothpaste

Effektiv mod selv de sværeste udfordringer indenfor kosmetik og produkter til personlig pleje

Ecolabs tilsætningsstoffer og boostere til kosmetik og personlig plejeindustrien er ideelle til fjernelse af komplekse pletter, der er brændt fast, ved at fremme den mekaniske aktivitet i CIP-systemer og udstyr. Eksempler inkluderer:

  • Kompakte affaldsrester, meget rigide masker, peel off-masker eller formuleringer med kul
  • Duft efter tandpasta og mundskyl
  • Titandioxid
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Rengøringsprodukter, fremstillet af ekspert-producenter, der laver produkter til kosmetik og personlig pleje

Særligt fremstillet til producenter af kosmetik og produkter til personlig pleje. Vælg mellem en række cirkulationsrensere, manuelle rengøringsmidler, desinfektionsmidler, tilsætningsstoffer og boostere.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder, og som er støttet af vores tekniske eksperter.

Se vores komplette løsninger til personlig pleje

Relaterede produkter til tilsætningsstoffer og boostere til CIP-systemer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet

Relaterede løsninger til personlig pleje og kosmetik

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet