Manufacturing Line of Personal Care Pump Bottles

Personlig pleje og kosmetik

Ecolab Life Sciences leverer rengørings- og desinfektionsprodukter og -programmer til producenter af kosmetik og produkter til personlig pleje.

Vores portefølje, der er designet specielt til udfordringerne inden for fremstilling af kosmetik og produkter til personlig pleje, sammen med vores team af tekniske eksperter, hjælper brancheførende organisationer med at fjerne deres mest vanskelige snavs fra produktionsudstyr, herunder pigmenter, emulsioner, voks og gels. 


Yellow Bubbles
Cirkulationsrengøring
Ecolab-cirkulationsrengøringsmidler er designet til at rengøre en bred vifte af rengøringssystemer for CIP ( Clean in Place) og COP-løsninger (Cleaning out of Place) for producenter af kosmetik og produkter til personlig pleje, hvilket bevarer udstyrets integritet uden at kompromittere effektiviteten.
White Bubbles on Blue Background
Manuel og skumrengøring
Ecolabs manuelle​​​​​​​ og skumrengøringsmidler​​​​​​​ er designet til at generere stabil skum uden hjælp fra tilsætningsstoffer. Disse produkter hjælper med at forbedre den manuelle rengøringsvirkning og -effektivitet, hvilket resulterer i mindre nedetid og forbedret rengøring af vanskeligt snavs.
Gray Bubbles
Rengøring og desinfektion
Ecolabs sanitets- og desinfektionsmidler hjælper producenter af kosmetik og personlige pleje med at bekæmpe mikrober, og til at opnå særligt specifikke niveauer af mikrobiel reduktion.
Blue Bubbles
Tilsætningsstoffer, boostere og afsluttende midler
Ecolabs tilsætningstoffer, boostere og afsluttende midler er stoffer med høj koncentrering, der er fremstillet til at booste ydeevnen i andre rengøringsløsninger, hvilket giver et bedre resultat, når man rengør svære pletter.
Produkter designet til udfordringer ved fremstilling af personlig pleje
Produkter designet til udfordringer ved fremstilling af personlig pleje
Fabrikanter behøver ikke længere nøjes med ineffektive og mindre effektive rengøringsmidler, der er designet med andre industrier i tankerne. Ecolab Life Sciences-produkter er dedikeret til brug af producenter inden for kosmetik- og personlig pleje-industrien, og er specielt formuleret til effektivt at rense den mest vanskelige snavs.
Technical expertise from tech experts
Teknisk ekspertise fra brancheeksperter
Fra test af laboratorieprøver til optimering af produktionsudstyr arbejder vores team med at vælge den perfekte blanding af kemi til den mest effektive applikation, hvilket sparer dig tid og arbejde. Vores team yder også support på stedet for at afdække muligheder, implementere brugerdefinerede anbefalinger og styre valideringsprocessen.
Complete Document Package
Hele dokumentationspakken
Vores kerneudvalg af rengørings- og desinfektionsprodukter understøttes af en omfattende, global dokumentationspakke, der kan hjælpe med at opfylde overholdelsesmålene og standarderne i den kosmetiske og personlige plejeindustri.