Manufacturing Line of Personal Care Pump Bottles

Personlig pleje og kosmetik

Ecolab Life Sciences støtter producenter af personlig pleje og kosmetik ved at levere en omfattende, programmatisk tilgang til rengøring og desinfektion.

Vores portefølje, der er designet specielt til udfordringerne inden for fremstilling af kosmetik og produkter til personlig pleje, sammen med vores team af tekniske eksperter, hjælper brancheførende organisationer med at fjerne deres mest vanskelige snavs fra produktionsudstyr, herunder pigmenter, emulsioner, voks og gels.

Udfordringer i rengøring

Waterproof Lipstick Coupon Picture

Artikeldel 1

I et marked styret af innovation, hvor en fjerdedel af alle de årlige kosmetikprodukter er nye eller forbedrede udgaver, kan producenter af produkter til personlig pleje arbejde hårdt på at definere og implementere passende rengørings- og desinfektionsprodukter, særligt når der håndteres et stort antal forskellige formler på en lokation.

Parameters influencing cleaning are simply described within the Sinner Circle

Artikeldel 2

Målet med denne anden artikel er at give en indledende vejledning i, hvordan man optimerer rengøringsprocedurer, fra valg af kemikalier til den korrekte sammensætning af udstyr på anlægget, som selvfølgelig skal være i overensstemmelse med branchekravene. 

Icon for perfect match page

Find den perfekte match

Når du samarbejder med Ecolab Life Sciences, er dit udstyr rent - første gang, hver gang. Vores tekniske eksperter og forskningsteam samarbejder med jer om at sikre, at I har den bedste rengøringsløsning, som er optimeret til jeres specifikke udfordringer, formler og produktionsudstyr.

Teknisk ekspertise + rengøringskemi for at opfylde kravene til personlig plejeproduktion

Ecolab Life Sciences-eksperter

Ecolabs Life Sciences-eksperter er passionerede omkring patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af lovgivningen. Vi tilbyder producenter partnerskab og tillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer.

Ecolab CIP Optimization Services

Vores CIP-team vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du har den bedste rengøringsløsning, der er optimeret til din specifikke jord, formuleringer og produktionsudstyr. Du kan være sikker på at dit udstyr er rent - første gang, hver gang.


Forbedring af sikkerhed, regeloverholdelse og operationel effektivitet

Vores end-to-end globale løsningstilbud giver dig mulighed for at have sikrere produkter og processer, reducere risici, opfylde regulatoriske krav, understøtte overholdelsesinitiativer og realisere driftseffektivitet og omkostningsbesparelser.

Sustainability eROI Icon

Omkostninger

Reducer langsigtede omkostninger ved at bruge vores løsninger, der sparer energi og vand, og reducere vedligeholdelse og udskiftning af udstyr.

Sustainability eROI Icon

Vand

Vores løsninger er designet til at spare på vandet og lade kemien at gøre det meste af arbejdet.
Sustainability eROI Icon

Produktivitet

Vi sørger for passende kemi til din type snavs, som renser grundigt første gang. Dette reducerer tiden, der er afsat til rengøring.
Quality Icon

Produktkvalitet

Vores kemi sikrer det højeste niveau af rengøring og sanitet, og beskytter dit produkt mod forureningsrisici.

Løsninger til fremstilling for personlig pleje og kosmetik

Lær mere om, hvordan Ecolabs fremstillingsløsninger til personlig pleje og kosmetik kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre, kompatible produkter, der overstiger standarder, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.