1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. Rengøring til alle formål
Rengøring til alle formål

Rengøring til alle formål

At have det rigtige hygiejneprogram på plads er en rigtig god metode til at maksimere effektivitet. Med Ecolabs innovative og strømlinede løsninger samt undervisning og værktøjer i verdensklasse kan I gøre rent uden bekymring og være sikre på, at jeres gæster er mere end tilfredse.

Femstjernet rengøringsprogram

Vidste du, at 90 % af alle rejsende går uden om hoteller, som er stemplet som "snavset"? Hos Ecolab forstår vi, hvor vigtig træning er, så vi kan hjælpe vores kunder med at give deres gæster rene, sikre og indbydende miljøer. Uanset hvilken rengøringsopgave, I har, giver Ecolabs femstjernede rengøringsprogram førsteklasses og ensartede resultater og gør rengøring nemmere for jeres medarbejdere og forbedrer deres effektivitet.

Rengørings- og desinfektionsmidler til virksomheder

Our search returned no results.

Oasis Pro Range
Oasis Pro-serien

For at opnå enestående resultater har I brug for højeffektive produkter. Vores eksklusive Housekeeping-serie er specielt udviklet til at sikre, at medarbejderne har det rigtige produkt, rengøringsudstyr og træningshjælpemidler til enhver opgave.

 

MAXX2 SERIEN
Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 forbedrer din rengøringsevne, og fordi den primært bruges i lav koncentration, er den med til at reducere rengøringsomkostninger og emballageaffald.

 

Andre rengøringsløsninger

HousekeepingProgramFreshStart
Rengøringsprogram

Sikrer, at I leverer et rent, sikkert og indbydende miljø, der beskytter jeres renommé.

Restroomwithtwocountermountedsinks
Rengøring af toiletter

Det er af afgørende betydning, at toiletterne er rene, når det kommer til beskyttelse af jeres varemærke.

Lugtpleje

Efterlad et rent og indbydende miljø fra første minut, gæsterne ankommer.

Rengøringsudstyr

Vi forstår, hvor vigtigt det er at værne om medarbejdernes sikkerhed, når de arbejder effektivt.

 

DOWNLOAD AF BROCHURE
For flere produktoplysninger og mere viden om vores husholdningsprogrammer, og hvordan de giver ekstra gode og konsekvente resultater, sikrer et rent, sikkert og komfortabelt miljø for alle i dit firma kan du downloade produktbrochurer nedenunder.