Rengøring til alle formål

Rengøring til alle formål

At have det rigtige hygiejneprogram på plads er en rigtig god metode til at maksimere effektivitet. Med Ecolabs innovative og strømlinede løsninger samt undervisning og værktøjer i verdensklasse kan I gøre rent uden bekymring og være sikre på, at jeres gæster er mere end tilfredse.

Femstjernet rengøringsprogram

Vidste du, at 90 % af alle rejsende går uden om hoteller, som er stemplet som "snavset"? Hos Ecolab forstår vi, hvor vigtig træning er, så vi kan hjælpe vores kunder med at give deres gæster rene, sikre og indbydende miljøer. Uanset hvilken rengøringsopgave, I har, giver Ecolabs femstjernede rengøringsprogram førsteklasses og ensartede resultater og gør rengøring nemmere for jeres medarbejdere og forbedrer deres effektivitet.

Oasis Pro Range

OASIS PRO

For at opnå enestående resultater har I brug for højeffektive produkter. Vores eksklusive Housekeeping-serie er specielt udviklet til at sikre, at medarbejderne har det rigtige produkt, rengøringsudstyr og træningshjælpemidler til enhver opgave.

MAXX2

Den sikre måde at få det bedste ud af din rengøringsydelse. MAXX2 forbedrer din rengøringsevne, og fordi den primært bruges i lav koncentration, er den med til at reducere rengøringsomkostninger og emballageaffald.

Andre rengøringsløsninger

Download brochurer

Download produktbrochuren nedenfor for flere produktoplysninger og mere information om vores rengørings- og husholdningsprogrammer og hvordan de giver ekstra gode og ensartede resultater, som sikrer et rent, sikkert og komfortabelt miljø for alle på jeres anlæg.
Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.