Ecolab CIP/COP Cleaner

Cirkulationsrengøring til produktion af kosmetik og produkter til personlig pleje

Ecolabs cirkulationsrengøringsmidler bevarer integriteten i udstyr, der anvendes til produktion af kosmetik og produkter til personlig pleje. Ecolabs rengøringsmidler er fremstillet til at rengøre en bred vifte af CIP- (Clean In Place) og COP- (Clean Out of Place) systemer.

Effektiv mod selv de sværeste udfordringer indenfor kosmetik og produkter til personlig pleje

Ecolabs cirkulationsrengøringsmidler er ideelle til fjernelse af snavs i CIP-systemer i produktionen af kosmetik og produkter til personlig pleje. Eksempler inkluderer:

  • Shower gels, flydende deodoranter og lotions
  • Vandfast makeup og solcremer
  • Materialer med pigmenter og mineraler, inklusive foundations, ansigtsmasker, læbestifter og mascara
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Rengøringsprodukter, fremstillet af ekspert-producenter, der laver produkter til kosmetik og personlig pleje

Særligt fremstillet til producenter af kosmetik og produkter til personlig pleje. Vælg mellem en række cirkulationsrensere, manuelle rengøringsmidler, desinfektionsmidler, tilsætningsstoffer og boostere.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder, og som er støttet af vores tekniske eksperter.

Se vores komplette løsninger til personlig pleje

Relaterede cirkulationsrengøringsmidler til kosmetik og personlig pleje

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Relaterede løsninger til personlig pleje og kosmetik

Lær mere om, hvordan Ecolabs løsninger til personlig pleje og kosmetik kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre, produkter der overholder reglerne, der overgår standarderne, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå jeres bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.