Orange Bubbles for Pharmaceutical Acid Cleaner

COSA™-syrerengøringsmidler til farmaceutiske anvendelser

Ecolab COSA™-syrerengøringsmidler til farmaceutiske producenter er designet til at fjerne syreopløselige rester, såsom mineraler og hårdtvandskalk fra CIP ( Clean in Place)-systemer. Disse syrerengøringsmidler kan friskylles til en forbedret pletfri finish på farmaceutisk udstyrs overflader, samt bruges som neutraliseringsmiddel.

Alle Ecolab COSA™-syrerengøringsmidler er understøttet af en komplet valideringspakke, inklusive teknikker til bestemmelse af acceptable restniveauer og analytiske metoder til restkvantificering i farmaceutiske CIP ( Clean in Place)-anvendelser.

Fra blandede syrer med overfladeaktive stoffer til GMP-produceret fosforsyre, er Ecolab-syrerengøringsmidler ideelle til en række forskellige udfordringer med mineralsk tilsmudsning.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Gennemse vores komplette udvalg af rengøringsmidler og desinfektionsmidler til CIP ( Clean in Place) og COP (Cleaning out of Place) systemer inden for lægemiddelproduktion

Produceret i fuldt kontrollerbare og sporbare produktionsfaciliteter, vælg mellem alkaliske rengøringsmidler, syrerensere, additiver og boostere og desinfektionsmidler, der er specielt formuleret til overflader i kontakt med farmaceutiske produkter.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder og som understøttes af vores specialiserede tekniske teams og valideringsteams.  

Relaterede COSA™-syrerengøringsprodukter til farmaceutiske anvendelser

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen tilbud fundet

Relaterede løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion

Lær mere om, hvordan Ecolabs løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre produkter, der overholder retningslinjerne og som overstiger standarder, samt målbart forbedrer operationel effektivitet og hjælper med at nå mål for bæredygtighed.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.