Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab

Medicin og lægemiddelproduktion

Ecolab Life Sciences tilbyder producenter af medicin en uovertruffen kombination af omfattende rengørings- og desinfektionsprogrammer til medicinalindustrien.

Vores team af eksperter over hele verden samarbejder konstant med vores kunder for at reducere rengøringstiden af deres farmaceutiske produktionsudstyr og optimerer produktionsmængden i deres aktiviteter og mindsker risikoen.

 

Ecolab Alkaline Cleaner
COSA™ Alkaline Cleaners
COSA™ Alkaline Cleaners er specielt udviklet til at fjerne de typiske rester, der forekommer i den farmaceutiske industri, såsom olier, fedtstoffer, proteiner og andre organiske materialer.
Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ Acid Cleaners

COSA™ Acid Cleaners er fremstillet til at fjerne syreopløselige rester såsom mineraler og afskalning af hårdt vand.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ Additives & Boosters

COSA™ Additives & Boosters er højkoncentrerede stoffer, der er fremstillet til at øger effekten af andre rengøringsløsninger, hvilket giver et bedre resultat, når man rengør svære områder.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ manuelle rengøringsmidler

COSA™ Manual Cleaners er designet til at generere stabil skum uden hjælpen fra tilsætningsstoffer. 

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ Sanitizers & Disinfectants

COSA™ Sanitizers & Disinfectants hjælper med at bekæmpe mikrober, og er designet til at opnå specificerede reduktionsniveauer.

Synligt rent: Klarhed over de lovmæssige vejledninger
Ekspertise i farmaceutisk rengøring og validering

Vigtigheden af rengøringsvalidering i farmaceutisk produktion er kritisk for at sikre effektiviteten af rengøringen af udstyret, og i sidste ende tilsikre sikkerheden og integriteten af API og det færdige farmaceutiske produkt.

Vores team forstår udviklingen i de lovgivningsmæssige rammer, og har værktøjerne til at sikre overholdelse af cGMP, for at sikre produktets sikkerhed og kvalitet, og for at imødekomme valideringer, der lever op til at de lovgivningsmæssige krav.

Ecolab CIP Optimization Services
Opdag, hvordan Ecolab kan samarbejde med dig for at optimere dine CIP-systemer  
Et samarbejde med Ecolabs eksperter kan hjælpe med at gøre optimeringen rigtigt første gang. Som en del af vores facilietsrevision kan vi hjælpe med at afdække ny værdi, for at reducere rengøringstiden og øge omkostningseffektiviteten.
Technical expertise from tech experts
Teknisk ekspertise fra brancheeksperter

Ecolabs Life Sciences-eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af retningslinjerne. Vi tilbyder producenter partnerskab og tillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer.