Blue Bubbles

COSA™ overfladeaktive tilsætningsstoffer og boostere til farmaceutisk anvendelse

Ecolab COSA™ overfladeaktive tilsætningsstoffer og boostere til farmaceutisk anvendelse er højkoncentrerede rengøringsstoffer, der er fremstillede til at øge effektiviteten af andre rengøringsløsninger, hvilke giver et bedre resultat, når man rengør særligt svære områder som vedvarende udslipsbelægninger og polymerer.

Almindelige overfladeaktive tilsætningsstoffer, der påkræves i farmaceutisk produktion, er boostere og iltningsmidler, som er ideelle til fjernelse af fedtholdige og vandfri formuleringer. De fleste er fremstillet til brug i basiske rengøringsmidler, men enkelte kan også anvendes i syreholdige rengøringsmidler.

Når man skal vælge det rette tilsætningsstof eller booster, skræddersyr Ecolab en løsning specifikt til jeres type snavs ved brug af kuponstudier, der eliminerer alt gætværk, så man kan finde de rette rengøringsmidler til at nå synlig renlighed. Med et basisk rengøringsmiddel samt en booster kan man opnå den rette balance og rengøringseffektivitet og samtidig minimere påvirkningerne på udstyr og spildevandsudledningssystemer.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Gennemse vores komplette udvalg af rengøringsmidler og desinfektionsmidler til CIP ( Clean in Place) og COP (Cleaning out of Place) systemer inden for lægemiddelproduktion

Produceret i fuldt kontrollerbare og sporbare produktionsfaciliteter, vælg mellem alkaliske rengøringsmidler, syrerensere, additiver og boostere og desinfektionsmidler, der er specielt formuleret til overflader i kontakt med farmaceutiske produkter.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder og som understøttes af vores specialiserede tekniske teams og valideringsteams.  

Relaterede COSA™ tilsætningsstoffer og boosterprodukter til farmaceutiske anvendelser

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen produkter fundet

Relaterede løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion

Lær mere om, hvordan Ecolabs løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre produkter, der overholder retningslinjerne og som overstiger standarder, samt målbart forbedrer operationel effektivitet og hjælper med at nå mål for bæredygtighed.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.