Green Bubbles from Alkaline Cleaner

COSA™ alkaliske rengøringsmidler til farmaceutiske anvendelser

Ecolab COSA™ alkaliske rengøringsmidler til farmaceutiske producenter er specielt udviklet til at fjerne de typiske rester, der forekommer i CIP ( Clean in Place)-anvendelser såsom olier, fedtstoffer, proteiner og andre organiske materialer. Til pigmenter og ikke-organisk tilsmudsning kan tilsætningsstoffer inkorporeres for at hjælpe med fjernelse. Til fedt, olier og andre hydrofobe materialer er overfladeaktive midler nødvendige for at hjælpe med at bryde og emulgere disse stoffer, som er vanskelige at rengøre.

Alle Ecolab COSA™ alkaliske rengøringsmidler understøttes af en komplet valideringspakke, herunder teknikker til bestemmelse af acceptable restniveauer og analysemetoder til kvantificering af restkoncentrationer i CIP ( Clean in Place) anvendelser.

Med et komplet sortiment af alkaliske rengøringsmidler med forskellige niveauer af alkalinitet og overfladeaktive stoffer, kan Ecolab finde det rigtige produkt til at fjerne den mest hårdnakkede tilsmudsning uden at beskadige dit udstyr, udsætte dine medarbejdere for fare eller skabe problemer i dit spildevandsbehandlingsanlæg.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Gennemse vores komplette udvalg af rengøringsmidler og desinfektionsmidler til CIP ( Clean in Place) og COP (Cleaning out of Place) systemer inden for lægemiddelproduktion

Produceret i fuldt kontrollerbare og sporbare produktionsfaciliteter, vælg mellem alkaliske rengøringsmidler, syrerensere, additiver og boostere og desinfektionsmidler, der er specielt formuleret til overflader i kontakt med farmaceutiske produkter.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder og som understøttes af vores specialiserede tekniske teams og valideringsteams.  

Relaterede COSA™ alkaliske rengøringsprodukter til farmaceutiske anvendelser

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen tilbud fundet

Relaterede løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion

Lær mere om, hvordan Ecolabs løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre produkter, der overholder retningslinjerne og som overstiger standarder, samt målbart forbedrer operationel effektivitet og hjælper med at nå mål for bæredygtighed.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.