White Foam on Blue Background

COSA™ manuelle rengøringsmidler til farmaceutisk anvendelse

Ecolabs COSA™ manuelle rengøringsmidler, også kendt som skummidler, er fremstillet til farmaceutisk anvendelse, hvor skum uden tilsætningstoffer er påkrævet. Skum giver større kontakttid og mere effektiv rengøring.

Som en del af vores end-to-end-portefølje tilbyder Ecolab et rengøringsmiddel med neutral pH-værdi til de gange, hvor manuel rengøring er påkrævet under den farmaceutiske produktion, eller som skummiddel.

Eftersom ikke alle dele kan rengøres uden en manuel arbejdsgang, skal neutrale rengøringsmidler kunne rengøre effektivt og stadig opretholde medarbejdernes sikkerhed. 

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Gennemse vores komplette udvalg af rengøringsmidler og desinfektionsmidler til CIP ( Clean in Place) og COP (Cleaning out of Place) systemer inden for lægemiddelproduktion

Produceret i fuldt kontrollerbare og sporbare produktionsfaciliteter, vælg mellem alkaliske rengøringsmidler, syrerensere, additiver og boostere og desinfektionsmidler, der er specielt formuleret til overflader i kontakt med farmaceutiske produkter.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder og som understøttes af vores specialiserede tekniske teams og valideringsteams.  

Relaterede COSA™ produkter til manuel rengøring

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen tilbud fundet

Relaterede løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion

Lær mere om, hvordan Ecolabs løsninger til farmaceutisk og lægemiddelproduktion kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre produkter, der overholder retningslinjerne og som overstiger standarder, samt målbart forbedrer operationel effektivitet og hjælper med at nå mål for bæredygtighed.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.