Shopping Mall Image

Rengøringsprogram til institutioner

Vores skræddersyede rengøringsprogram til institutioner gør det muligt at håndhæve den højeste hygiejnestandard, overholde lovgivningen på området og samtidig opbygge tillid til jeres medarbejdere og beboerne i bygningen. Vores omfattende tilgang inkluderer produkter med dokumenteret effektivitet, omfattende support, service helt i top og træning af personale.

Leverer vigtige resultater, der driver finansiel performance

Jeres løfte til kunderne er at levere rene, sikre og indbydende miljøer til en bred vifte af kunder. De forventninger, standarder og risici, som I møder, har aldrig været højere. Det kræver en proaktiv tilgang at opbygge og beskytte jeres kunders omdømme og være førende i at levere disse forbedrede oplevelser. At opretholde høje standarder af effektivitet og ensartethed er med til at reducere risici, beskytte jeres anlæg og dets beboere og samtidig levere målbare resultater. 


Løsninger, der understøtter jeres drift

MAXX2-serie til institutionsrengøring

Vores bedste og mest effektive rengøringsserie, som kræver færre værnemidler.

Electrostatic Spraying 101 Overview

Elektrostatisk sprayprogram

Ecolab tilbyder desinficeringsløsninger og udstyr, der hjælper jer med at nedbryde bakterier og virusser.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene

Nexa program for håndhygiejne

At vaske hænder er et af de vigtigste trin mod at forebygge spredning af infektioner og fødevarebårne patogener.


Ressourcer til at levere vigtige resultater og understøtte jeres drift​

Ecolab Facility Care Brochure

Brochure om Institutionsrengøring

Læs vores brochure, der går i dybden med institutionsrengøring.

Ecolab Facility Care Checklists

Tjeklister

Download og anvend vores tjeklister, der er skræddersyede til jeres kunder og hjælper med at sikre en ren og sikker drift.

Lady using Computer

Ecolabs ressourceportal

Ressourcer og foreslået best practice for at levere renere og mere sikre og indbydende miljøer, der vækker tillid.

Vær forberedt. Beskyttelse starter med forebyggelse

Med sin næsten tre millioner kundelokationer er Ecolab (ECL) verdensførende inden for vand-, hygiejne og smitteforebyggende løsninger og servicer, der beskytter mennesker og vitale ressourcer. Vi tilbyder en række løsninger, som hjælper med at fastholde en ren, sikker og sund drift, som indeholder programmer for håndhygiejne, rengøring og desinfektion, oplæring med mere.

FRS Covid page image

Coronavirus (COVID-19)

Som svar på COVID-19-pandemien har Ecolabs globale team af eksperter samlet et bibliotek med ressourcer og relevant information for at hjælpe med råd og vejledning om, hvordan man fastholder en ren, sikker og sund drift.  Det hjælper med at beskytte og opbygge tiltro hos jeres medarbejdere, gæster, beboere og besøgende.

Woman blowing her nose

Sæsonbestemt influenza

Selvom de offentlige sundhedsmyndigheder ikke kan foreudsige følgerne af den forestående influenzasæson, ved vi imidlertid, at beskyttelse starter med forebyggelse. Se og download vores nyeste materiale om influenza, som hjælper jer med at foreberede jer på den forestående influenzasæson ved at minimere smitterisikoen og holde jeres medarbejdere, gæster, beboere og besøgende sikre.

Image of family enjoying a meal

Fødevaresikkerhed

Et stærkt program for fødevaresikkerhed kan forbedre fødevarekvaliteten, mindske madspild og øge kundetilfredsheden. Læs videre for at se, hvordan Ecolab ikke kun hjælper med at forebygge fødevarebårne sygdomme, men også beskytter dine medarbejdere og kunder samt ændrer din forretning for bestandig.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programmer understøttet af service i verdensklasse

Ecolabs Servicerepræsentanter bakkes op af et team af forskere og branchespecialister og leverer regelmæssig service, salg og support samt træning af medarbejde på jeres faciliteter og inspektion. Vi hjælper kunderne med at reducere forbruget, optimere arbejdskraften og forbedre levetiden og effektiviteten i hele deres virksomhed.

sustainabilityreport

Vores påvirkning på bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og træning, hjælper vi virksomheder over hele verden med at opnå enestående resultater, og samtidig fremme en positiv belastning på miljø og det sociale område. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.


Relaterede nyheder

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede nyhedshistorier.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.