TotalHygiene

Håndpleje

Korrekt håndhygiejne kan hjælpe med at forebygge spredning af infektion og fødevarebårne patogener, så dine medarbejdere og gæster kan forblive sikre og sunde. Vores håndhygiejnesystem kombinerer effektiv kemi med teknologi og undervisning fra eksperter som en hjælp til at fremme overholdelse af reglerne.

Nexa-program for håndhygiejne:

Rent – uden tvivl

Den nye Nexa-serie tilbyder effektivitet og bæredygtighed vha. teknologisk avancerede dispensere med forenklet kemi og emballage. Nexa – dit svar på succesfuld håndhygiejne i overensstemmelse med reglerne:

  • Effektivt produkt
  • Korrekte procedurer
  • Vedvarende service
  • Effektiv dosering 

Download brochurer

Ved at etablere et omfattende håndvaskeprogram i hele jeres virksomhed kan I hjælpe med at forebygge spredning af sygdomme blandt jeres gæster, såvel som medarbejdere og på den måde skabe en sundere og mere produktiv virksomhed.

Download produktbrochuren nedenfor for at få yderligere oplysninger om produktet og mere viden om vores håndhygiejneprogram.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.