Klercide™ Low Residue Peroxide - Blended with WFI

Klercide™ Low Residue Peroxide — Blended with WFI

Ecolab Klercide™ Low Residue Peroxide er en blanding af 6 % hydrogenperoxid af høj kvalitet og vand til injektion (WFI). Det er specielt udviklet til områder, hvor der kræves et produkt med lav restkoncentration. Blandingen er 0,2 mikronfiltreret og sterilt påfyldt.

Bemærk: Klercide™ Low Residue Peroxide fås som rengøringsmiddel i Nordamerika.

Funktioner og fordele

Effektiv:
  • Minimal restkoncentration. Velegnet til brug på alle typer hårde overflader i renrum og kontrollerede miljøer, isolatorer, LAF'er, ydersider af udstyr og produktionsbeholdere.
  • Blanding af 0,2 mikronfiltreret, sterilt påfyldt i ISO-klasse 5 renrum. Steriliseret med gammastråling.  

Steril i brug:

  • Det patenterede og unikke udløserhoved på SteriShield™ Delivery System MSDS fungerer ved at danne en komplet forsegling, der forhindrer luft i at blive trukket tilbage i flasken. Dette nedbringer risikoen for mikrobiel kontaminering i kritiske fyldnings- / finishområder og forurening med kemikalier.

 

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.