Klercide™ Low Residue Peroxide - Blended with WFI

Klercide™ Low Residue Peroxide - Blended with WFI

Ecolab Klercide™ Low Residue Peroxide er en blanding af 6 % hydrogenperoxid af høj kvalitet og vand til injektion (WFI). Det er specielt udviklet til områder, hvor der kræves et produkt med lav restkoncentration. Blandingen er 0,2 mikronfiltreret, terminalt steriliseret ved gammastråling.

Bemærk: Klercide™ Low Residue Peroxide fås som rengøringsmiddel i Nordamerika.

Klercide™ Low Residue-Peroxid: egenskaber og fordele

Effektiv:
  • Minimal restkoncentration. Velegnet til brug på alle typer hårde overflader i renrum og kontrollerede miljøer, isolatorer, LAF'er, ydersider af udstyr og produktionsbeholdere.
  • Blanding af 0,2 mikronfiltreret, sterilt påfyldt i ISO-klasse 5 renrum. Steriliseret med gammastråling.  

Steril i brug:

  • Det patenterede og unikke udløserhoved på SteriShield™ Delivery System MSDS fungerer ved at danne en komplet forsegling, der forhindrer luft i at blive trukket tilbage i flasken. Dette nedbringer risikoen for mikrobiel kontaminering i kritiske fyldnings- / finishområder og forurening med kemikalier.

 

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

Klercide™ fjernelse af restprodukter og rengøringsprodukter

No related product pages were found.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

No related solution pages were found.