Klercide sterile water for injection quality water in a spray bottle and a larger jug with small text written on the label.

Klercide™ WFI Quality Water

Til konsekvent fortynding af desinfektionsmidler og fjernelse af rester.

Pålidelig sprayopløsning, designet til fortynding af renrumsdesinfektionsmidler, fremstillet af vand til injektion af højeste klasse (EP - som kræver en destillationsproces). Med effektiviteten af et enkelt trigger-sprayformat og med sikkerhed for sterilitet med det patenterede "pose-i-en-flaske" SteriShield™ Delivery System. Fås også i 5 L version med låg.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Konsekvent

En yderst effektiv måde at fjerne eventuelle rester efter desinfektion, skal blot tørres af med 0,2 mikronfiltreret Klercide™ WFI kvalitetsvand efter brug af Klercide™-serien af biocider i områder, hvor rester kan være et problem. Produktet er sterilt og brugsklart til små og store overflader.

Shield with a check mark icon

Enkelt og effektivt

Anerkendt Klercide™ WFI Kvalitetsvand i et patenteret, brugervenligt trigger-sprayformat, designet  som et fremragende opløsningsmiddel, og det er særligt effektivt til at fjerne ioniske og polære kovalente forbindelser.

Three diamond shapes icon

Sterilt leveringssystem

Trigger-sprayformatet har det patenterede SteriShield™ Delivery System (MSDS), der giver sikkerhed for sterilitet af indholdet i flasken ved at danne en komplet forsegling, der forhindrer, at luft (og mikrobielle eller kemiske kontaminanter) trækkes tilbage i flasken.

Open box icon

Praktisk emballage

Tredobbelt- eller dobbeltposer for at strømline bevægelse ind i områder af høj klasse med emballage designet til at være let at bruge.

Icon representing promoting

Steril produktion

WFI-kvalitetsvandet er 0,2 mikronfiltreret og derefter fyldt i 1 L tredobbelt pose og 5 L dobbeltpose i et Klasse C-renrum, før det til sidst steriliseres med gammabestråling. Analyse- og sterilitetscertifikater for hver batch.

Salgsenhed Anvendelsesområde
  • 6 trigger-sprayflasker x 1 L
  • 4 flasker med låg x 5 L
Til desinfektionsforberedelse og fjernelse af rester
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.