Klercide sterile water for injection quality water in a spray bottle and a larger jug with small text written on the label.

Klercide™ Water for Injection (WFI) Quality Water

Ecolab Klercide™ WFI Quality Water er velegnet til brug i produktkontaktområder. Det fremstilles af vand for injektion af højeste kvalitet med garanterede endotoksinniveauer under 0,25 EU/ml. Klercide™ WFI er velegnet til fortynding af sterile koncentrationer for at opretholde den påkrævede kvalitet af produktet til højkvalitets renrum.

Funktioner og fordele ved vand til injektion

  • Anvendelse: Fjernelse af rester og desinfektionsmiddelfortynding
  • Rester: Produkt med lav affaldsrestprofil. Endotoxin-niveauer garanteres at være 0,25 eu.
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder den patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Fås som sprayanordning eller i lukket beholder. Alle formater kommer i dobbeltposer.
  • Kompatibilitet: Ecolab Klercide WFI er kompatibel med et stort udvalg af renrumsoverflader, og Klercide™ rengøringsmiddel og peroxid, samt Klerwipe™ renrumsserviet-serien.

 

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

Klercide™ fjernelse af restprodukter og rengøringsprodukter

No related product pages were found.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

No related solution pages were found.