Ecolab Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel blandet med DI - Moppeklude

​​​​​​​Et sterilt ikke-ionisk vaskemiddel i form af moppeklude, der sørger for effektiv rengøring i kontrollerede miljøer.

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel Moppeklude er ideelle til rutinemæssig rengøring, og muliggør fjernelse af ikke-levedygtig forurening i et separat rengøringstrin, der er forskelligt fra desinfektionstrinnet.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Højeffektivt rengøringsmiddel

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel Moppeklude er særligt effektive til olieholdigt eller klæbrigt spild eller efter generel vedligeholdelse. Disse højabsorberende klude tillader hurtig rengøring af overflader og efterlader dem fri for snavs for at muliggøre en effektiv efterfølgende desinfektion.

Icon with a checkmark in the center

Nemt og effektivt

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel Moppeklude er klar til brug med hurtig og nem påføring og er ikke-ætsende, men meget effektive i en lang række anvendelser i renrum. De er højabsorberende og forbliver våde under hele brugen, og leveres i en pakning med lukketape, der nemt kan tages af ved brug.

Shield with a check mark icon

Direkte brug

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel Moppeklude er imprægneret med Klercide™ Neutralt Vaskemiddel, en lavtskummende, ikke-ætsende formulering, så den er yderst effektiv, når den bruges direkte på de fleste ikke-porøse overflader.

Three diamond shapes icon

Steril produktion i renrumskvalitet

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel Moppeklude er 0,2 mikron filtreret og derefter fyldt og pakket i dobbeltposer i et klasse C renrum, før de steriliseres med gammabestråling. Analyse- og sterilitetscertifikater tilgængelige for hver batch

Salgsenhed Enhedsstørrelse Substrat Anvendelsesområde
10 poser x
20 klude
420 mm x 250 mm Fås som: Lavt partikelindhold (45 % polyester, 55 % cellulose) Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.

For brugsklare, tjek vores Klercide™ Neutralt Vaskemiddel RTU og Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel Poseservietter.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.