KlerwipeSterileNeutralDetergent_Image_15Wipes200x200_3079250.jpg

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel blandet med DI - Poseservietter

​​​​​​​Et sterilt ikke-ionisk vaskemiddel i form af poseservietter, der sørger for effektiv rengøring i kontrollerede miljøer.

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel ikke-ioniske poseservietter er ideelle til rutinemæssig rengøring, og muliggør fjernelse af ikke-levedygtig forurening i et separat rengøringstrin, der er forskelligt fra desinfektionstrinnet.

Vigtigste produktspecifikationer

Test tubes icon

Højeffektivt rengøringsmiddel

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel poseservietter er særligt effektive ved olieholdige eller klæbrige spild eller efter generel vedligeholdelse, de er også velegnede til overfladerengøring ved gasnings  isolatorer. Disse højabsorberende servietter tillader hurtig rengøring af overflader, udstyr og produktionskomponenter, og efterlader overflader fri for snavs og muliggør en effektiv efterfølgende desinfektion.

Icon with a checkmark in the center

Nemt og effektivt

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel servietter er brugsklare, hurtige og nemme at bruge, og er ikke-ætsende, men yderst effektive i en lang række renrumsanvendelser. De er højabsorberende og forbliver våde under hele brugen. Servietterne er foldede, så de er nemme at fjerne fra posen.

Hand wiping icon

Direkte brug

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel er imprægnerede med Klercide™ Neutralt Vaskemiddel, en lavtskummende, ikke-ætsende formulering, så den er yderst effektiv, når den bruges direkte på de fleste ikke-porøse overflader.

Three diamond shapes icon

Steril produktion i renrumskvalitet

Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel servietter er 0,2 mikronfiltreret og derefter fyldt og pakket i dobbeltposer i et Klasse C-renrum, før de til sidst bliver steriliseret med gammabestråling.  Analyse- og sterilitetscertifikater tilgængelige for hver batch

Salgsenhed Enhedsstørrelse Substrat Anvendelsesområde

20 poser x
15 servietter

200 mm x 200 mm

Fås som: Lavt partikelindhold (45 % polyester, 55 % cellulose) Til brug på gulve, vægge og hårde overflader.

For brugsklare, tjek vores Klercide™ Neutralt Vaskemiddel RTU og Klerwipe™ Neutralt Vaskemiddel Moppeklude.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.