Ecolab CIP/COP Cleaner

Manuelle og COP-rengøringsmidler til produktion af produkter til personlig pleje

Ecolabs manuelle rengøringsmidler og skum til COP er fremstillet til at skumme op og give længere kontakttid og mere effektiv rengøring i produktionen af kosmetik og produkter til personlig pleje.
Mascara

Effektiv mod selv de sværeste udfordringer indenfor kosmetik og produkter til personlig pleje

Ecolabs manuelle og COP-rengøringsmidler er ideelle til fjernelse af en bred vifte af snavs i produktionen af kosmetik og produkter til personlig pleje. Stærke skumegenskaber kompenserer for den begrænsede mekaniske aktivitet ved iblødlægning eller små kar. Eksempler inkluderer:

  • Solcreme
  • Materialer med pigmenter og mineraler, inklusive foundations, læbestifter og mascara
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Rengøringsprodukter, fremstillet af ekspert-producenter, der laver produkter til kosmetik og personlig pleje

Særligt fremstillet til producenter af kosmetik og produkter til personlig pleje. Vælg mellem en række cirkulationsrensere, manuelle rengøringsmidler, desinfektionsmidler, tilsætningsstoffer og boostere.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder, og som er støttet af vores tekniske eksperter.

Se vores komplette løsninger til personlig pleje

Manuelle og skumrengøringsmidler til CIP ( Clean in Place) og COP (Cleaning out of Place) produktion af kosmetik

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede produkter

Relaterede løsninger til personlig pleje og kosmetik

Lær mere om, hvordan Ecolabs løsninger til personlig pleje og kosmetik kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre, produkter der overholder reglerne, der overgår standarderne, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå jeres bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.