Ecolab Bioquell Outbreak Management and Emergency Response

Udbrudshåndtering og nødberedskab

Udbrud og nødsituationer kan ramme dit hospital når som helst. Ecolabs Bioquell bio-dekontamineringsløsninger og -tjenester til hospitaler hjælper dig med hurtigt at reagere på det uventede.

Et ekspertteam af Ecolab Bioquell-teknikere kan hurtigt bio-dekontaminere et enkelt rum eller et helt anlæg med verifikation fra indikatorer og komplet rapportering.

Brug Ecolab's Bioquell-teknologi
til at bio-dekontaminere 

Bioquell Image

Operationsstuer, hvor kirurgiske patienter er sårbare over for infektion.

Bioquell Image

Intensivafdelinger, som har immunkompromitterede patienter.

Image of an IV and heart monitor in a burn unit in a hospital

Specialiserede enheder inklusive forbrænding, transplantation, NICU og endoskopi.

Ikke sikker på, hvilket system eller hvilken service, du har brug for? Lad os tage en snak. Vi kan skræddersy en bio-dekontamineringsløsning til dig til at understøtte din organisations udbrudshåndtering og beredskabsstrategi.

Udvalgt Bioquell-udstyr og -tjenester

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet sider med relateret udstyr eller tjenester.

Bioquell BQ-50

Om hydrogenperoxiddamp

Under en bio-dekontamineringscyklus fylder Bioquell-teknologien et lukket område med 35 % hydrogenperoxiddamp. På kun én cyklus giver denne damp 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader. I modsætning til kemiske steriliseringsmidler, der kan efterlade giftige rester, nedbrydes hydrogenperoxiddampe til vand og ilt, når den biologiske dekontamineringscyklus og beluftningen er afsluttet.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.

Bioquell Validation

Validering

For at opfylde myndighedernes krav skal du muligvis levere bevis for, at din bio-dekontamineringsløsning fungerer, som den skal. Ecolab stiller uddannede ingeniører til rådighed og den valideringsdokumentation, som du skal bruge for at overholde reglerne.