Nurse with towels

PERformance® 60


60 °C desinfektions-middel til tekstiler på hospitaler

Med PERformance® 60 programmet sætter Ecolab standarderne for bæredygtighed med hensyn til kvalitet, energi, effektivitet og besparelser i vaskerier. For de enkelte vaskerier betyder det et højt kvalitetsniveau samt besparelser på vand- og energiomkostningerne.

PERformance® 60-konceptet indeholder en kombination af Ecolabs emulsionsteknologi og Ozonit Performance, et produkt til afblegning og desinficering. Kombinationen af disse 2 komponenter reducerer vaskeprocessens samlede omkostning og leverer et fremragende vaskeresultat ved 60 °C samt fuldt ud desinficerede tekstiler. PERformance® 60 yder bedre effektivitet, sparer vand og energi og hjælper jer med at forbedre jeres produktivitet.

Detergent vs Emulsion

Unikt eksempel på emulsionsteknologien

Ecolabs emulsionsteknologi er udviklet til at kunne tilbyde de mest virkningsfulde og koncentrerede vaskemidler til vaskeribranchen.
I kraft af innovative sammensætninger og særlige produktionsmetoder gennemtrænger emulsionens mikroskopiske partikler tekstilerne meget dybere og fjerner forskellige typer snavs mere effektivt end traditionelle vaskemidler. Teknologien giver også enestående skylleevner og muliggør, at der udelades 1-2 skylletrin, hvilket resulterer i reduceret vandforbrug og øget produktivitet.
Emulsionsteknologi passer til alle typer af tekstil, inklusiv linned i sundhedssektoren, og er en integreret del af PERformance® 60-løsningen.

Elis building in Nanterre

Vi stræber efter bæredygtighed i kommercielle vaskerier

Historien om emulsionsteknologi

ELIS, som oprindeligt er grundlagt i 1883 som en familievirksomhed, står for "Europe Linge Services". Den nu internationale virksomhed inden for tekstil, hygiejne og servicefaciliteter har været med til at introducere forretningsmodellen med leasing af tekstil i Europa som en del af en brugsbaseret økonomi. Ecolab er stolt af at kunne servicere adskillige ELIS-virksomheder over hele Europa. Ved at anvende lean-processer med vores emulsionsbaserede vaskemiddelteknologi, sikrer vi en korrekt og sikker dosering, samtidig med at vi minimerer vand- og energiforbruget. Det er et godt eksempel på, hvordan man kan opnå mere med mindre ...


Vær tryg og forbliv beskyttet

Løsning mod SARS-CoV-2-virus

Udrydning af smitte med patogener på tekstiler er en af de vigtige parametre i vurderingen af en vaskeproces. PERformance® 60 D+-løsningen virker effektivt mod bakterier, gærsvamp og virusser baseret på dokumenterede processer og virker effektivt mod SARS-CoV-2-virus.

Lignende programmer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede programsider.