Sekusept MultiEnzyme 2L EU 310 x 550px Pack Shot

Sekusept™ Multienzyme

Enzymatisk for-rengøring af medicinsk udstyr inklusive fleksible endoskoper

Rengøring af medicinske instrumenter og endoskoper er en grundlæggende betingelse for en effektiv desinficering.

Den omhyggeligt udvalgte kombination af 4 enzymer med overfladeaktive stoffer og andre ingredienser i Sekusept MultiEnzyme sikrer en enestående rengøring af alle slags medicinske instrumenter inklusive fleksible endoskoper.

Produktdetaljer

Sekusept MultiEnzyme er også:

  • Materiale er kompatibelt på grund af den neutrale pH-værdi
  • Tidsbesparende, idet man undgår gentagen rengøring
  • Omkostningsbesparende med lav koncentration nødvendig for brug

Hurtigtvirkende - Sekusept MultiEnzyme giver effektiv og grundig rengøring. Dette hjælper jer til at reducere tidsforbrug og undgå behovet for gentagen rengøring.

Enkelt - Sekusept MultiEnzyme kombinerer en unik blanding af overfladeaktive stoffer, samt Protease, Lipase og Amylase-enzymer til at nedbryde protein, fedt og stivelse. Formlen skummer næsten ikke, hvilket gør det lettere at rense af og sikrer synligt rene instrumenter. Den gennemsigtige blå farve indikerer, når produktet er blevet blandet i.

Økonomisk - Sekusept MultiEnzyme kan anvendes med lave koncentrationer i spektret 0,3 % (3 ml/l) til 2 % (20 ml/l), hvilket betyder at der bruges en mindre mængde produkt til hver rengøring.

Anvendelsesområde​​​​​​​

Til manuel rengøring af medicinsk udstyr inklusive fleksible endoskoper og tilbehør, så som kirurgiske instrumenter og faste endoskoper, MIC-instrumenter.

Brugsanvisning

  • Afhængigt af hvor urent og snavset emnet er, laver man en opløsning med 0,3 % (3ml/ l) - 2 % (20ml/l) i rent vand fra hanen.
  • Læg instrumenterne i blød og sørg for at de er dækket helt af vand.
  • Rengør instrumenterne som anvist af producenten og sørg også for at huske den 'mekaniske rengøring' (dvs. børstning, aftørring, etc.) indtil det er synligt rent.
  • Hvis et ultrasonisk bad anvendes, skal karet være afdækket imens.
  • Rens af med vand af minimum drikbar kvalitet og aftør udvendige overflader og indvendige kanaler (af f.eks. endoskoper).

Ingredienser

Proteaser, amylase, lipase, overfladeaktive stoffer, korrosionsinhibitorer, opløsningsmidler, hjælpestoffer, emulgatorer.

Opbevaring

Farlig — Overhold sikkerhedsangivelserne for brug (anvist efter de europæiske regler vedrørende klassificering og mærkning af kemiske produkter).
Opbevaring: mellem +5 °C og +25 °C.

Medicinsk udstyr.


Kun til professionel brug.


For mere information: se venligst produktets mærkat/SDS.


Andre produkter til for-rengøring af instrumenter

No related product pages were found.

Downloads

Download produktbrochuren nedenfor for flere produktoplysninger, pakkestørrelser og alle relevante bestillingskoder.

Healthcarereceptionarea550x310
BLIV PARTNER MED OS

Du kan blive partner med Ecolab Healthcare for at forbedre effektivitet og resultater og mindske risikoen for infektioner relateret til sundhedspleje (HAIs).