Ecolab CIP/COP Cleaner

Desinfektionsmidler til CIP- og COP-systemer

Ecolabs sanitets- og desinfektionsmidler hjælper producenter af kosmetik og personlige pleje til at bekæmpe mikrober, og er fremstillet til at overkomme særligt specifikke niveauer af mikrobiel reduktion. Kravene kan omfatte reduktion af bakterier, svampe, vira eller sporer.
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Rengøringsprodukter, fremstillet af ekspert-producenter, der laver produkter til kosmetik og personlig pleje

Særligt fremstillet til producenter af kosmetik og produkter til personlig pleje. Vælg mellem en række cirkulationsrensere, manuelle rengøringsmidler, desinfektionsmidler, tilsætningsstoffer og boostere.

Opdag, hvordan du kan udvikle et tilpasset program til dit anlægs specifikke behov, der lever op til de nyeste lovgivningsmæssige standarder, og som er støttet af vores tekniske eksperter.

Se vores komplette løsninger til personlig pleje

Relaterede løsninger til personlig pleje og kosmetik

Lær mere om, hvordan Ecolabs løsninger til personlig pleje og kosmetik kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre, produkter der overholder reglerne, der overgår standarderne, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå jeres bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.