Mellem revisionspåtaler, kvalitetskontrolproblemer eller at løbe ind i begrænsninger på grund af nedetid for rengøring, er dine CIP (Clean in Place)-systemer, og hvordan du renser dem, vigtigere end nogensinde.

Derfor er det altid et klogt valg at gennemgå dit nuværende rengøringsrutine, risikovurderinger og valideringsprocesser for at se, hvor der er mulighed for forbedring.

Pharma CIP unit with operator

Når rengøringsproblemer kan have vidtrækkende konsekvenser for din bundlinje og dit brand, er der trin og kontroller, du kan udføre som hjælp til at afbøde, at dette sker. Et specifikt område er rengøringsprocessen, der bruges til dit vigtigste produktionsudstyr. Overvej disse nøglepunkter:

  1. Revisionspåtaler relateret til rengøring og rengøringsvalidering vokser
  2. Forbedring af din rengøringsproces giver en vigtig mulighed for at udvide produktionskapaciteten, samtidig med, at det hjælper med at forberede dig bedre til lovmæssige inspektioner.

Anvendelse af bedste praksis for rengøring fra vores GTC-team kan hjælpe medicinalvirksomheder med at forbedre deres produktionsmål og reducere omstillingstider. Derudover er en regelmæssig gennemgang af rengøringsprocedurer nøglen til rengøringseffektivitet. Se et eksempel på, hvordan dette blev opnået i vores Casestudie på Optimering af Granulator-anvendelse.


Se, hvordan vi samarbejder med vores kunder for at levere effektivitet

Ecolab Life Sciences har et komplet team af laboratorieeksperter til at hjælpe dig med at finde de bedste rengøringsløsninger til dine specifikke udfordringer.

Overvind almindelige rengøringsudfordringer

Gennemgå vores indsigter og webinarer fra vores tekniske eksperter

Customer Training Icon
  • Webinar: Særlige rengøringsudfordringer i OSD-fremstilling (Orale medicinske produkter)
    Forstå de afgørende faktorer for at opnå effektiv rengøring af udstyr, der anvendes til bearbejdning af belægninger i forme til orale medicinske produkter (OSD).
  • Webinar: Identifikation af kritiske parametre i rengøringsprocesser og udvikling af rengøringsprocesser
    Lær, hvorfor det at basere dine rengøringsprocesser på tidligere brug eller tilgængelige rengøringskemikalier på stedet kan øge din risiko for at produkt går til spilde samt 483'er eller advarselsbreve. Få mere at vide om, hvordan du anvender en risikobaseret tilgang til at identificere rengøringsprocesparametre og bevidst udvikle de resulterende processer.


Gør effektivitet nemmere – Ecolab kan hjælpe

En betroet teknisk partner til at lette validering og vejlede i rengøringsoptimering

Ecolab's new GTC webinar series

Dyb lovgivningsmæssig viden

Ecolab-eksperter bidrager med en fuld forståelse af de seneste regulatoriske krav, og læner sig op ad vores dybe relationer til lovgivende myndigheder for at give et perspektiv på regulatoriske tendenser indefra. Vi kan hjælpe dig med at fortolke, hvordan nye standarder og forventninger påvirker din produktionsdrift, hjælpe dig med at opbygge et kompatibelt CIP/COP-program og understøtte dit konstante revisionsberedskab.

Ecolab CIP Optimization Services

Uovertruffen valideringssupport

Validering er den største og mest tids- og omkostningskrævende udfordring. Heldigvis har Ecolab udført omfattende rengøringsundersøgelser i medicinalindustrien og kan levere robuste data til straks at understøtte og strømline evidensbaseret validering. Vi er også klar med komplette laboratoriekapaciteter til at udføre eventuelle yderligere rengøringsundersøgelser, der er nødvendige for at opbygge en evidensbaseret risikovurdering.

Life Sciences Expert Assessment Consultation

Videnskabsbaseret rådgivende ekspertise

Ecolab-eksperter bidrager med en videnskabsbaseret forståelse af den komplekse kemi, der påvirker rengøringsevnen, på tværs af alle TACT-faktorer. Vi er klar til at anvende vores ekspertise til hurtigt at identificere ineffektivitet i dine rengørings-SOP'er – og påpege enkle ændringer for at fremme væsentlige forbedringer i rengøringseffektivitet og -konsistens.

Ecolab COSA range of products

Innovativ kemi og bred produktportefølje

Ligesom en "one size fits all"-rengøringsproces ikke virker, betyder one size fits all-rengøringsmidler, at du enten overrengør eller underrengør – og begge repræsenterer ineffektivitet. Ecolab leverer en brancheførende produktportefølje, med innovativ kemi målrettet til at løse dine specifikke rengøringsudfordringer – og hjælpe dig med at realisere væsentlige forbedringer i rengøringssikkerhed, -konsistens og -effektivitet.

Image of an Ecolab Expert on-site consultation


Vil du se, hvordan du kan opdatere din rengøring og øge ydeevneni dit anlæg?

Få en gratis konsultation for at se, hvordan Ecolab Life Sciences kan hjælpe med at reducere nedetid og øge produktionsoutput ved at optimere dine rengørings- og desinfektionsprocesser.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Tak for din interesse i vores produkter og tjenester.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.