Worker with hose in Cannabis Facility

Cannabisfremstilling og rengøring:

En omfattende tilgang

Det hurtigt voksende marked for cannabisprodukter giver enorme muligheder - og betydelige operationelle udfordringer - for virksomheder i hele spektret fra frø-til-salg. Som en etableret leder er Ecolab Life Sciences din pålidelige partner i levering af omfattende kontamineringskontrol, herunder rengøring af vækstrum og desinfektion af faciliteter til dyrkning, forarbejdning og fremstilling af cannabis.

Consistently safe and high-quality product

Cannabissikkerhed og -kvalitet

Udbyd et konstant sikkert produkt af høj kvalitet - selv når du skalerer op for at imødekomme hurtigt voksende efterspørgsel. Vi leverer omfattende løsninger til rengørings- og kontamineringskontrol til cannabisfremstilling, der er afprøvet i praksis i både strenge produktionsoperationer med store mængder og i renrumsmiljøer med høj risiko og meget på spil.
Deep experience with the regulatory agencies governing the personal care product manufacturing industry

Overholdelse af regler

Udnyt vores store erfaring med de lovgivende myndigheder, der regulerer fremstillingsindustrien indenfor personlig pleje, til at opbygge et omfattende rengørings- og desinfektionsprogram til vækstrum og cannabisfremstilling baseret på bedste praksis, der sikrer overholdelse af regler - og vær et skridt forud for de hurtigt udviklende standarder.
Life Sciences Operational Excellence in Cannabinoid Processing

Driftsmæssige resultater

Oprethold performance, effektivitet, omkostningseffektivitet og smidighed indenfor din cannabinoidfremstilling - ved at udnytte vores omfattende erfaring indenfor produktion af personlige plejeprodukter, og levér løsninger og indsigt, der beskytter og forbedrer afgørende KPI'er, herunder gennemløb, nedetid og oppetid.
Brochure cover for Cleaning and contamination control for the cannabis market

Løsning af dine kritiske udfordringer ved rengøring i cannabisfremstilling

Hvert område i din cannabis- og dyrkningsfaciliteter kræver specielle rengøringsovervejelser og -løsninger. Ecolabs gennemprøvede produkter, fra små til store operationer, lever op til de strengeste standarder, herunder cGMp og EU GMP, der direkte adresserer de unikke udfordringer og risici, der er forbundet med cannabinoidrester og -harpikser - hvilket hjælper med at sikre en valideret, ren og kompatibel drift.

Omfattende portefølje af cannabisrengørings og -desinfektionsmiddel

Vores ledende ekspertise indenfor avanceret kemi - herunder innovative desinfektionsprodukter til cannabisfaciliteter og protokoller til at adressere de specifikke rester, harpikser og risici ved cannabinoidfremstilling - hjælper organisationer med at sikre ensartet kvalitet og sikkerhed for deres produkter, samtidig med at der leveres operationel smidighed, som er nødvendig for at udnytte muligheder for hurtig vækst.
Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor

Bioquell™ Hydrogen Peroxide Vapor

Processen med Hydrogen Peroxide Vapor opnår hurtig, effektiv og restfri dekontaminering. Systemerne er EPA-registrerede og leverer konsekvent, GMP-kompatibel 6-log kills til dit udstyr og dine rum.

COSA CIP Alkaline Cleaning Agents

COSA™ CIP (Clean in Place):
90, 92, 94 og 96

Alkaliske rengøringsmidler udviklet til at fjerne typiske rester såsom olier, fedtstoffer, proteiner og andre organiske materialer.

COSA CIP Stable, Neutral pH Foam Cleaner

COSA™ Foam 40

Neutralt produkt til manuel rengøring, der frembringer stabilt skum eller kan bruges som skumtilsætning med COSA CIP (Clean-in-Place)-rengøringsmidler.

_

COSA Oxonia Active Sanitizer and Disinfectant

COSA™ Oxonia Active

Rengørings- og desinfektionsmiddel til miljømæssige mikroorganismer, der er EPA-registreret og OMRI-certificeret.

Klercide and Klerwipe 70/30 IPA / Neutral Detergent

Klercide™ og Klerwipe™ 70/30 IPA/Neutralt vaskemiddel

Sprays, der er klar til brug, og imprægnerede servietter til effektiv rengøring og desinfektion af overflader.

DrySan Duo and Eco-Wipe Duo No-Rinse Cleaners and Sanitizers

DrySan™ Duo
Eco-Wipe™ Duo

Hurtigtørrende, EPA-registrerede rengørings- og desinfektionsmidler, der ikke skal skylles af, til miljøer med lav fugtighed, som væskespray eller serviet.

Garantér kvalitet og sikkerhed i hele din dyrkning, forarbejdning og produktion af cannabis.

Kontakt en Ecolab Life Sciences-ekspert, som kan hjælpe med at guide dig igennem overholdelse af regler, kvalitet og sikkerhed på tværs af din virksomhed.

Forespørgsel om konsultation med en Life Sciences-ekspert

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.