Renere vand, sundere mad

foodicon

Intet er vigtigere end verdens fødevareforsyning. Og vores appetit for at finde bedre løsninger har ingen ende. Selv om frugt og grøntsager er sund mad, kan de have fødevarebårne patogener, der kan udgøre en risiko for millioner af mennesker.

Vi fandt en bedre metode til at holde afgrøden ren og klar til at blive spist.

applesimage

Tsunami™ 100 er et navnebeskyttet antimikrobielt tilsætningsstof til vand, der reducerer op til 99,9 % af patogener fra E. coli, listeria og salmonella og samtidig hjælper med at holde fødevarer friske og smagfulde.*

Udover at angribe patogener hjælper Tsunami 100 med at forbedre kvaliteten af friskskårne og behandlede frugter og grøntsager ved at kontrollere den fordærvelsesproces, der er forårsaget af andre ikke-patogene organismer.**

Dertil har vi i lang tid taget os af de største udfordringer inden for fødevarebårne risici – kort sagt, du får det bedste inden for beskyttelse af fødevarer.

Tsunami™ 100 kan bruges til visse andre fødevareprodukter iht. landets lovgivning.

VÆSENTLIG REDUCERING AF
GÆRSVAMP, MUG OG
BAKTERIER PÅ OVERFLADER.**

REGISTRERET HOS OMRI (Organic Materials Review Institute) -
TIL ORGANISK PRODUKTION I ALLE
VIGTIGE PRODUKTIONSTRIN.

* 99,9 % reduktion af Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes og Salmonella enterica i vand, brugt til forarbejdning af frugt og grøntsager.
** Kontrol af fordærvelse og nedbrydelse, der fører til usunde organismer i procesvand.

Se alle historierFå mere at vide

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.