HJÆLP TIL KUNDER MED AT NÅ DERES MÅL INDEN FOR BÆREDYGTIGHED

I Apenheul Primate Park i Holland lever næsten 300 aber i skoven. Primaterne vandrer omkring i parken mellem de besøgende. Apenheul gør fredning til virkelighed ved over hele verden at starte og vedligeholde projekter, der beskytter primater og deres vilde habitat. Det var vigtigt for Apenheul at finde en leverandør, der med fokus på miljøet kunne hjælpe med at vedligeholde driften på langt sigt for at kunne støtte virksomhedens forretningsmodel og politik om bæredygtighed.

LEVERING AF ET OPVASKEPROGRAM, DER MULIGGØR DRIFTSMÆSSIG EFFEKTIVITET OG SAMTIDIG REDUCERER DEN SKADELIGE INDVIRKNING PÅ MILJØET.

APEX HJÆLPER MED AT STYRE INDVIRKNINGEN PÅ MILJØET


SIKKER RENGØRING: Der kræves intet beskyttelsesudstyr - - det er klorfri kemi (Apex Ultra NC, Apex Power Xtra og Apex Power Xtreme)1

SPAR ENERGI: Sparer op til 3.712 KWh årligt...det svarer til mere end 400 dages elforbrug for en gennemsnitlig husholdning2

SPAR VAND: Sparer op til 27.557 liter vand årligt3...nok til at fylde 340 badekar!4

SKÆR NED PÅ AFFALD: Undgå op til 63 kg plastikaffald hvert år5...svarende til mere end 1200 tomme 2-liters sodavandsflasker!

1Hele Apex-sortimentet er der ingen krav om beskyttelsesudstyr, og mange af produkterne indeholder ikke klor (Apex Power NC, Apex Ultra NC, Apex Power Xtra, Apex Power Xtreme, Apex Metal Protection).2 Det gennemsnitlige hjem i Storbritannien bruger 3.000 kWh pr. år iht. OFGEM (januar 2011). Faktaark 96. www.ofgem.gov.uk, 3 Hvis der køres 200 stativer pr. dag, og hvis der reduceres med 10 % stativer i den gennemsnitlige restaurant.4 Brusebade versus karbade: Fakta, tal og misforståelser. 2011. november, Waterwise.org.uk, 5 versus 20-liters kander, hvis det antages, at der køres 200 stativer pr. dag i den gennemsnitlige restaurant.

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.