ADM Ethanol Facility

Ecolab hjælper med at sikre vandbesparelse på 6,1 millioner gallons hos ADM Ethanol-fabrik

Samlet værdi for $1,6M leveret

ADM logo

Viden

ADM er global leder inden for ernæring til mennesker og dyr og verdens førende virksomhed inden for landbrugsproduktion og -forarbejdning. Virksomheden er dedikeret til god forretningspraksis, progressive løsninger og opmærksomme handlinger, der har en positiv indvirkning.

Dens Strive 35 virksomhedsmål sigter mod at reducere drivhusgasemissioner, energiintensitet og vandintensitet væsentligt inden 2035. Til det formål søger virksomheden løsninger, der vil hjælpe med at fremme dens bæredygtighedsmål.

Handlinger

Et ADM-anlæg i Columbus, Nebraska, der producerer ethanol, som er et plantebaseret biobrændstof, fra fermenteret majs ledte efter en bedre procedure til at fjerne opbygning af biofilm. Biofilm, der ikke fjernes korrekt, kan have en negativ indvirkning på ethanolproduktion og -udbytte.

ADM's mangeårige partner, Ecolab, vurderede situationen for at fastslå årsagen til opbygningen af biofilm. De foreslog derefter en løsning - Ecolab Clean-in-Place-programmet (CIP), som er designet til at reducere negative biprodukter ved fermentering, der påvirker ethanoludbyttet og -kvaliteten.

Sammen med CIP-programmet implementerede fabrikken Trimeta™ Shield, en innovativ kombination af rengøringsmiddel og slutskyl, der hjælper med at forbedre rengøringen og genoprette udstyrseffektiviteten for ethanolproducenter, sammen med et renseprodukt med lav pH. Disse løsninger erstattede natriumhydroxid, et kaustisk rengøringsmiddel, som anlægget tidligere brugte.

Corn in an ADM Ethanol Facility

Resultater

Ecolabs CIP-teknologi og tilhørende kemi førte til mere ensartet fermentering og forbedret systemydelse og -pålidelighed. Produktiviteten blev også øget gennem reduktioner i kemikaliebehandlinger.

Forbedret rengøring og fjernelse af biofilm førte også til betydelige reduktioner i vand-, energi- og drivhusgasemissioner - fordele, der hjælper ADM på deres Strive 35 rejse og deres fortsatte engagement i at opnå en stærkere og bedre verden.

Løsninger


Resultaterne i dette casestudie er specifikke for denne individuelle kunde og kan variere for andre kunder baseret på faktorer og omstændigheder i deres drift.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet