Visual representation of an interconnected globe

Afgørende vandforvaltning til datacenterindustrien

Den iboende trussel om vandmangel er ligeså relevant for datacenterindustrien som for alle andre industrier, måske endda mere.

Hver dag genererer verden mere end 500 millioner tweets, 294 milliarder emails, 65 milliarder beskeder og 5 milliarder internetsøgninger. Det estimeres, at mængden af verdens samlede data vil stige med 50 gange i løbet af det kommende årti, hvilket øger kravene til lagring med 40 % hvert år. Denne eksponentielle vækst, sammenholdt med mængden af vand til brug for nedkøling, betyder, at vandforbruget i datacenterindustrien vil eksplodere.

Nalco Water samarbejder med klimabevidste virksomheder om bæredygtig vandforvaltning. Vores 360-graders tilgang hjælper datacentre med at optimere deres vandaftryk i hvert trin deres anlægs livscyklus.

Kunders succeshistorier

Lær mere om hvordan vi løser vores kunders udfordringer i bygge- og anlæg og datacenterindustrien.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen historier fundet


Løsninger til bygninger og faciliteter

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet