CommericalBuildings550

Kommercielle bygninger

Få de resultater, I har brug for, samt tiltro til, at jeres faciliteter er beskyttede og bæredygtige ved at gå ind i et partnerskab med Ecolab.

Hold jeres faciliteter rene, og sørg for, at de drives effektivt med vores rengørings- og desinfektionsløsninger, kvalitet af indeluft, behandling af kedelvand og kølevand, skadedyrsbekæmpelse med mere.

Udvalgte kommercielle løsninger

hallwaytolobby
Tæppe- og gulvvask

Ecolab tilbyder usædvanligt gode kommercielle løsninger til rengøring af gulve og omlakering af jeres indlogeringområder og offentlige rum – herunder gulvtæpper, træ, laminat og møbelpolstring.

clean and shining tile floor
Pedelarbejde
Professionelle rengøringsmidler og -programmer til kontorbygninger, lejlighedskomplekser, fabrikker og lagerbygninger. Ecolab tilbyder en komplet serie af kommercielle rengøringsartikler, værktøjer og undervisning.
TotalHygiene
Håndsæber, desinfektionsmidler og lotions

Ecolab tilbyder flydende og skummende håndsæber, desinfektionsmidler samt lotions, som sikrer sundhed og sikkerhed for jeres medarbejdere og gæster. Vores håndhygiejnesystem kombinerer bakteriedræbende kemi med teknologi og undervisning og giver de bedst mulige håndvaskevaner.

Maskinopvask

Ecolab leverer opvaskeløsninger, der sparer vand og energi, uden at det går ud over renhedsresultatet. Vi træner og forstærker best practice inden for maskinopvask via undervisning hos kunden, samt materialer til faste eller flydende opvaskeprocesser.

Ecolab Partner Training Program
Træningsprogram for partnere

Et omfattende træningsprogram, som strømliner medarbejdertræning og hjælper med at optimere onboarding af nye medarbejdere, reducere træningsomkostningerne og forbedre medarbejderfastholdelse, -konsistens og -effektivitet. Med sit fleksible design opfylder programmet behovene for undervisning, som er i konstant udvikling, samt behovene for voksnes læringspræferencer.

Ecolabs brochure om kommercielle bygninger og faciliteter:
Løsninger til selv de sværeste udfordringer.

I arbejder hårdt for at holde jeres kunders faciliteter rene og sikre. Fra gulvpleje til pedelarbejde til køkkenspecialer – vi leverer komplette BSC-serviceløsninger for at hjælpe jer med at levere et højere renhedsniveau.

Løsninger til bygninger og faciliteter

No related solution pages were found.