BSC Cleaner using Rapid Multi Surface Disinfectant Cleaner spray bottle and blue microfiber use on exterior glass door high touch point

Kommercielle bygninger

Samarbejde med anlæg for at hjælpe med at skabe rene, sunde rum, der inspirerer til tillid og fremmer medarbejdernes sundhed, sikkerhed og produktivitet.


Udvalgte kommercielle løsninger

hallwaytolobby

Tæppe- og gulvvask

Ecolab tilbyder usædvanligt gode kommercielle løsninger til rengøring af gulve og omlakering af jeres indlogeringområder og offentlige rum – herunder gulvtæpper, træ, laminat og møbelpolstring.

clean and shiny tile floor

Pedelarbejde

Professionelle rengøringsmidler og -programmer til kontorbygninger, lejlighedskomplekser, fabrikker og lagerbygninger. Ecolab tilbyder en komplet serie af kommercielle rengøringsartikler, værktøjer og undervisning.

TotalHygiene

Håndsæber, desinfektionsmidler og lotions

Ecolab tilbyder flydende og skummende håndsæber, desinfektionsmidler samt lotions, som sikrer sundhed og sikkerhed for jeres medarbejdere og gæster. Vores håndhygiejnesystem kombinerer bakteriedræbende kemi med teknologi og undervisning og giver de bedst mulige håndvaskevaner.

Maskinopvask

Maskinopvask

Ecolab leverer opvaskeløsninger, der sparer vand og energi, uden at det går ud over renhedsresultatet. Vi træner og forstærker best practice inden for maskinopvask via undervisning hos kunden, samt materialer til faste eller flydende opvaskeprocesser.

Løsninger til bygninger og faciliteter

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen løsninger fundet