teacher student at desk with masks

Uddannelse

Vi samarbejder med skoler og universiteter for at skabe og beskytte sikre, sunde rum og levere omfattende programmer, innovative løsninger og ekspertstøtte til at skabe de resultater, der betyder mest i dit anlæg.

Udvalgte løsninger til uddannelse

hallwaytolobby
Tæppe- og gulvvask

Ecolab tilbyder usædvanligt gode kommercielle løsninger til rengøring af gulve og omlakering af jeres indlogeringområder og offentlige rum – herunder gulvtæpper, træ, laminat og møbelpolstring.

clean and shiny tile floor
Pedelarbejde

Professionelle rengøringsmidler og -programmer til kontorbygninger, lejlighedskomplekser, fabrikker og lagerbygninger. Ecolab tilbyder en komplet serie af kommercielle rengøringsartikler, værktøjer og undervisning.

TotalHygiene
Håndsæber, desinfektionsmidler og lotions

Ecolab tilbyder flydende og skummende håndsæber, desinfektionsmidler samt lotions, som sikrer sundhed og sikkerhed for jeres medarbejdere og gæster. Vores håndhygiejnesystem kombinerer bakteriedræbende kemi med teknologi og undervisning og giver de bedst mulige håndvaskevaner.

Maskinopvask
Maskinopvask

Ecolab leverer opvaskeløsninger, der sparer vand og energi, uden at det går ud over renhedsresultatet. Vi træner og forstærker best practice inden for maskinopvask via undervisning hos kunden, samt materialer til faste eller flydende opvaskeprocesser.

Nexa™ Hand Care-kundeudtalelser
Hør, hvordan Clemson University opnåede deres mål om bæredygtighed og forbedret operationel effektivitet gennem partnerskabet med Ecolab og Nexa™ Concentrates håndplejeprogrammet.

Udvalgte løsninger til uddannelse

No Sooutions found