Older students in education building hallway

Uddannelse

Vi samarbejder med skoler og universiteter for at skabe og beskytte sikre, sunde rum og levere omfattende programmer, innovative løsninger og ekspertstøtte til at skabe de resultater, der betyder mest i dit anlæg.


Omfattende programmer for rene campusser

hallwaytolobby

Tæppe- og gulvvask

Ecolab tilbyder usædvanligt gode kommercielle løsninger til rengøring af gulve og omlakering af jeres indlogeringområder og offentlige rum – herunder gulvtæpper, træ, laminat og møbelpolstring.

clean and shiny tile floor

Pedelarbejde

Professionelle rengøringsmidler og -programmer til kontorbygninger, lejlighedskomplekser, fabrikker og lagerbygninger. Ecolab tilbyder en komplet serie af kommercielle rengøringsartikler, værktøjer og undervisning.

TotalHygiene

Håndsæber, desinfektionsmidler og lotions

Ecolab tilbyder flydende og skummende håndsæber, desinfektionsmidler samt lotions, som sikrer sundhed og sikkerhed for jeres medarbejdere og gæster. Vores håndhygiejnesystem kombinerer bakteriedræbende kemi med teknologi og undervisning og giver de bedst mulige håndvaskevaner.

Maskinopvask

Maskinopvask

Ecolab leverer opvaskeløsninger, der sparer vand og energi, uden at det går ud over renhedsresultatet. Vi træner og forstærker best practice inden for maskinopvask via undervisning hos kunden, samt materialer til faste eller flydende opvaskeprocesser.

Nexa™ Hand Care-kundeudtalelser

Se, hvordan Clemson University nåede sine bæredygtighedsmål og forbedrede campuseffektiviteten gennem sit partnerskab med Ecolab og Nexa™ Concentrates håndplejeprogram.


Omfattende programmer for rene campusser

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsninger fundet