education

Uddannelse

Vi kan hjælpe jer med at sørge for, at jeres elever har det rart og sikkert, samtidigt med at effektiviteten forøges, omkostningerne reduceres og ressourcerne bevares, med løsninger til rengøring og hygiejne, samt til behandling af indeluftkvalitet og vand.

Udvalgte løsninger til uddannelse

hallwaytolobby
Tæppe- og gulvvask

Ecolab tilbyder usædvanligt gode kommercielle løsninger til rengøring af gulve og omlakering af jeres indlogeringområder og offentlige rum – herunder gulvtæpper, træ, laminat og møbelpolstring.

clean and shiny tile floor
Pedelarbejde

Professionelle rengøringsmidler og -programmer til kontorbygninger, lejlighedskomplekser, fabrikker og lagerbygninger. Ecolab tilbyder en komplet serie af kommercielle rengøringsartikler, værktøjer og undervisning.

TotalHygiene
Håndsæber, desinfektionsmidler og lotions

Ecolab tilbyder flydende og skummende håndsæber, desinfektionsmidler samt lotions, som sikrer sundhed og sikkerhed for jeres medarbejdere og gæster. Vores håndhygiejnesystem kombinerer bakteriedræbende kemi med teknologi og undervisning og giver de bedst mulige håndvaskevaner.

Maskinopvask

Ecolab leverer opvaskeløsninger, der sparer vand og energi, uden at det går ud over renhedsresultatet. Vi træner og forstærker best practice inden for maskinopvask via undervisning hos kunden, samt materialer til faste eller flydende opvaskeprocesser.

Løsninger til bygninger og faciliteter

No related solution pages were found.