Markeder vi betjener

Hotellers succeshistorier

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen historier fra hoteller fundet

DP Hotels-koncernen opnår flotte resultater

Sleep Inn (en del af DP Hotels-koncernen) i Fort Lauderdale, Florida, fortæller om den værdi, de opnår ved at indgå partnerskab med Ecolab for at få optimale resultater via tilpassede løsninger på tværs af alle deres hoteller.

Little Palm Island Resort får skræddersyede services

Little Palm Island Resort i Florida Keys fortæller om den værdi, de får ud af det personlige forhold med Ecolab, hvilket kan løse ethvert problem, uanset beliggenhed eller lokale forhold.

Hospitality Tips for Guest Satisfaction

Smarte strategier til at beskytte dit omdømme

Leder du efter innovative ideer til at opnå konkurrencemæssige og operationelle fordele indenfor hoteldrift; til at komme foran, skille sig ud og øge gæsters tilfredshed? Se Ecolabs samling af bedste praksis indenfor hotelbranchen og du vil få strategier og tips, der er nemme at implementere, forbedringer på dit hotel, som hurtigt giver gevinst, samt overraskende metoder til at højne gæsteoplevelsen og kyndige strategier til at maksimere dine avancer og meget mere .

Løsninger til hoteller

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen hotelløsninger fundet