Hotels550

Hoteller

Vi får jer til at stråle fra top til tå

Fra kælder til tag og alle steder ind imellem danner vi partnerskab med jer for at tilbyde service og løsninger, der er udviklet til at hjælpe jeres virksomhed med at forbedre gæstetilfredshed og driftsmæssig effektivitet. Det handler om at gøre en forskel alle de steder, hvor det betyder noget – fra gæsternes indtryk til løsninger og ekspertise, der anvendes i kulissen.

Med vores programmer kan I fremme gæstetilfredshed og nå jeres bæredygtighedsmål. De holder jeres ejendom ren og desinficeret og sikrer frisk indeluft, behagelige rumtemperaturer og krystalklart vand.

Videogalleri

Ecolabs hotelløsninger
Gæstetilfredshed er af afgørende betydning for jeres succes. Fra det øjeblik, jeres gæster kommer ind i jeres foyer, har de høje forventninger til deres ophold. Ecolab hjælper jer med at transformere gæsternes oplevelser med omfattende løsninger fra kælder til tag og over hele verden.
DP Hotels Testimonial for Ecolab Partnership

Sleep Inn (en del af DP Hotels-koncernen) i Fort Lauderdale, Florida, fortæller om den værdi, de opnår ved at indgå partnerskab med Ecolab for at få optimale resultater via tilpassede løsninger på tværs af alle deres hoteller.

Little Palm Island Resort Testimonial for Ecolab Partnership

Little Palm Island Resort i Florida Keys fortæller om den værdi, de får ud af det personlige forhold med Ecolab, hvilket kan løse ethvert problem, uanset beliggenhed eller lokale forhold.

LodgingBrochure
Brochure om hotelprogram

Hos Ecolab designer vi innovative produkter, som kan udrette mere med mindre og som hjælper jer med at forøge jeres driftsmæssige effektivitet samtidig med, at I lever op til jeres gæsters højeste standarder.

Løsninger

TM_Laundry
Vaskeri hos kunden

Ecolab ønsker at blive partner med dig for at udvikle et program til dit lokale vaskeri med avanceret kemi og udstyr, der hjælper dig med at administrere den totale vaskeomkostning, herunder vand- og energiforbrug.

HousekeepingProgramFreshStart
Rengøringsprogram til hoteller

Få mere at vide om et partnerskab med Ecolab med henblik på at opnå en højere rengøringsstandard.

younggirlswimmingincleanpool
Svømmebassin og spabade

Ecolab’s automated pool and spa maintenance systems can help you maintain a stable, well-balanced pool chemistry and create sparkling clean water for guest comfort and enjoyment.

Maskinopvask
Som din partner kan vi hjælpe dig med at følge den bedste praksis mht maskinopvask ved brug af en omfattende række faste og flydende løsninger, ligesom vi leverer materialer og undervisning på stedet.

Alle hotelløsninger

No Hotel solutions found

Brochure om hotelprogram

Hos Ecolab designer vi innovative produkter, som kan udrette mere med mindre og som hjælper jer med at forøge jeres driftsmæssige effektivitet samtidig med, at I lever op til jeres gæsters højeste standarder.

Vejledning til hotelprogram

Gæstetilfredshed og driftsmæssig effektivitet er af afgørende vigtighed for jeres succes, og Ecolab kan hjælpe jer med at hæve niveauet for begge. Vores omfattende rengørings- og desinfektionsløsninger kombineret med uforlignelig service og undervisning fra eksperter gør Ecolab til din bedste ressource hvad angår alle dine rengøringsbehov. Explore our wide-ranging solutions, specifically designed for the lodging business.