1. Hjem
  2. Om os
  3. Industrier vi betjener
  4. Hoteller
  5. Krydstogtskibe
CruiseShips550

Krydstogtskibe

Fra kahytten til spabadet og fra øverste dæk til medarbejderområderne kan vi hjælpe jer med at holde hele jeres virksomhed ren og sikker, fremme gæstetilfredshed og optimere forretningsresultater - alt sammen på den mest bæredygtige måde.

Kontakt kundeservice

Ring til os

Ecolab ApS 
Høffdingsvej 36, 2500 Valby, Danmark

Ecolab ApS Kundeservice 
Telefon: +45 43 31 04 76 |  Reception: +45 36 15 85 85 | Fax: 45 36 15 85 48| E-mail: dk@ecolab.com

Nalco Water Denmark Kundeservice
Telefon: +45 36 92 77 93 | Fax: +4580 60 60 50 | Email: custserv.denmark@nalco.com

Fortæl os om dig selv
Hvor er du placeret?
Hvordan kan vi nå dig?
Hvad kan vi hjælpe med.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

 

ECOLAB HOTELLØSNINGER

Gæstetilfredshed er af afgørende betydning for jeres succes. Fra det øjeblik, jeres gæster kommer ind i jeres foyer, har de høje forventninger til deres ophold. Ecolab hjælper jer med at transformere gæsternes oplevelser med omfattende løsninger fra kælder til tag og over hele verden.

EbolaVirus
Forebyggelse af smitteoverføring

Med brancheførende programmer til forebyggelse af smitteoverføring samt kontamineringskontrol har Ecolab en unik mulighed for at hjælpe vores kunder med at minimere risikoen for influenza, ebola og enterovirus 68 (EV-D68). Vi tilbyder en række løsninger, som følger anbefalingerne fra Verdenssundhedsorganisationen og det amerikanske Centers for Disease Control (CDC). Disse inkluderer produkter til håndhygiejne, rengørings- og desinfektionsprodukter, undervisning med mere.

downloads

BROCHURE OM HOTELPROGRAM

Hos Ecolab designer vi innovative produkter, som kan udrette mere med mindre og som hjælper jer med at forøge jeres driftsmæssige effektivitet samtidig med, at I lever op til jeres gæsters højeste standarder.

VEJLEDNING FOR HOTELPROGRAM

Gæstetilfredshed og driftsmæssig effektivitet er af afgørende vigtighed for jeres succes, og Ecolab kan hjælpe jer med at hæve niveauet for begge. På grund af vores omfattende rengørings- og desinfektionsløsninger til virksomheder/institutioner, kombineret med service og undervisning fra eksperter uden sidestykke, er Ecolab den virksomhed, man henvender sig til med alle behov i forbindelse med at huse hotelgæster.

 

Alle hotelløsninger

Our search returned no results.