CruiseShips550

Krydstogtskibe

Fra kahytten til spabadet og fra øverste dæk til medarbejderområderne kan vi hjælpe jer med at holde hele jeres virksomhed ren og sikker, fremme gæstetilfredshed og optimere forretningsresultater - alt sammen på den mest bæredygtige måde.
Ecolabs hotelløsninger

Gæstetilfredshed er af afgørende betydning for jeres succes. Fra det øjeblik, jeres gæster kommer ind i jeres foyer, har de høje forventninger til deres ophold. Ecolab hjælper jer med at transformere gæsternes oplevelser med omfattende løsninger fra kælder til tag og over hele verden.

EbolaVirus
Forebyggelse af smitteoverføring

Med brancheførende programmer til forebyggelse af smitteoverføring samt kontamineringskontrol har Ecolab en unik mulighed for at hjælpe vores kunder med at minimere risikoen for influenza, ebola og enterovirus 68 (EV-D68). Vi tilbyder en række løsninger, som følger anbefalingerne fra Verdenssundhedsorganisationen og det amerikanske Centers for Disease Control (CDC). Disse inkluderer produkter til håndhygiejne, rengørings- og desinfektionsprodukter, undervisning med mere.

Downloads

Brochure om hotelprogram

Hos Ecolab designer vi innovative produkter, som kan udrette mere med mindre og som hjælper jer med at forøge jeres driftsmæssige effektivitet samtidig med, at I lever op til jeres gæsters højeste standarder.

Vejledning til hotelprogram

Gæstetilfredshed og driftsmæssig effektivitet er af afgørende vigtighed for jeres succes, og Ecolab kan hjælpe jer med at hæve niveauet for begge. På grund af vores omfattende rengørings- og desinfektionsløsninger til virksomheder/institutioner, kombineret med service og undervisning fra eksperter uden sidestykke, er Ecolab den virksomhed, man henvender sig til med alle behov i forbindelse med at huse hotelgæster.

 

Løsninger

TM_Laundry
Vaskeri hos kunden

Ecolab ønsker at blive partner med dig for at udvikle et program til dit lokale vaskeri med avanceret kemi og udstyr, der hjælper dig med at administrere den totale vaskeomkostning, herunder vand- og energiforbrug.

HousekeepingProgramFreshStart
Rengøringsprogram til hoteller

Få mere at vide om et partnerskab med Ecolab med henblik på at opnå en højere rengøringsstandard.

younggirlswimmingincleanpool
Pool & Spa

Ecolab’s automated pool and spa maintenance systems can help you maintain a stable, well-balanced pool chemistry and create sparkling clean water for guest comfort and enjoyment.

Maskinopvask
Som din partner kan vi hjælpe dig med at følge den bedste praksis mht maskinopvask ved brug af en omfattende række faste og flydende løsninger, ligesom vi leverer materialer og undervisning på stedet.