FOODEXPO 2020

Herning, Danmark

STED: MCH Messecenter Herning, Hal L, Stand 9360

Fra 22. - 24. marts 2020 danner MCH Messecenter Herning rammen om FoodExpo, den største fødevaremesse i Skandinavien og branchens professionelle mødested. Med omkring 600 udstillere og over 25.000 besøgende tilbyder FoodExpo madoplevelser, nyheder om produkter, spændende oplægsområder, inspirerende trendszoner og værdifulde netværksarrangementer.

Endnu engang vil Ecolab være tilstede med en udstilling, der viser vores bæredygtige rengørings- og hygiejneløsninger og produkter og løsninger, som hjælper med at sikre rent drikkevand, sikre fødevarer, vedvarende energi og sunde miljøer. Lær mere om vores forpligtelse for klimaforandringerne og hvorfor vi går ind for ambitionen om 1,5 ⁰C.

Print din gratis billet til arrangementet ved at klikke på knappen nedenfor. Vi ser frem til at byde dig velkommen på stand 9360 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere jeres rengøringsydelser på en grøn og bæredygtig måde.

Front of House Image for ecolab.com

Også til arrangementet

550x3310_Apex

Opvask med APEX

Apex hjælper dig med at gøre din opvask mere effektiv. Få kontrol over din opvask og dine samlede omkostninger, samtidig med at du er sikret enestående resultater.

Washing hands under faucet

OVERFLADERENGØRING MED MAXX2

MAXX2-serien tager højde for alle de væsentligste udfordringer inden for rengøring og forbedrer sikkerheden for din største investering og aktiv — dine ansatte.

Impact that Matters product sustainability image

Tiltag, der gør nytte

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Vi hjælper virksomheder over hele verden med at opnå fantastiske resultater og samtidig minimere de miljømæssige og sociale påvirkninger.

550x310_Dashboardreporting

Lær hvordan Ecolab kan hjælpe

Ecolab er en troværdig verdensomspændende samarbejdspartner. Vi beskytter de steder og områder, hvor mennesker spiser, sover, arbejder, leger og bliver raske.

Vi tilbyder en lang række løsninger, som er særligt designede til at hjælpe dig med at levere den rengøring, som er god for din forretning. Har du brug for hjælp inden for disse områder, vil vi opfordre dig til at kontakte en af vores salgsrepræsentanter.

Lignende rengøringsløsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.