Bioquell Integrated Building Decontamination System illustration

Bioquell Integrated Building Decontamination System
(IBDS)

Har du brug for rutinemæssigt at bio-dekontaminere flere lokaler i dit anlæg? Hvis det er tilfældet, er Bioquell Integrated Building Decontamination System en fantastisk løsning. Når det først er installeret, gør dette system det nemt at bio-dekontaminere laboratorier, farmaceutiske påfyldningslinjer, luftsluser, gennemløb, lagerområder og meget mere.

Sådan virker systemet

  1. Bioquell hydrogenperoxid-dampgeneratorer er installeret i et teknisk område uden for klassificeret zone.
  2. Hydrogenperoxiddamp genereres fra Bioquell HPV-AQ og distribueres ind i lokaler, enten gennem din bygnings varme-, ventilations- og klimaanlæg eller gennem et særligt netværk af rør og dyser. Dampen opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader.
  3. Når behandlingscyklussen er afsluttet, nedbryder Bioquell katalysatorenheder og/eller din bygnings varme-, ventilations- og klimaanlæg hurtigt H2O2-dampen til vanddamp og ilt.

Efter installation gennemgår hvert integreret bygningsdekontamineringssystem streng testing og validering for at sikre optimal ydeevne.

Ecolab Bioquell Integrated Building Decontamination Service illustration

Hvorfor vælge Bioquell Integreret
System til bygningsdekontaminering

Bioquell icons

Effektiv

Valideret bio-dekontamineringscyklus sikrer 6-log sporicid udryddelse.

Bioquell icons

Fuldt integreret

Der er intet mobilt udstyr at sætte op eller opbevare. Vi distribuerer hydrogenperoxiddampen enten gennem din bygnings ventilationssystem, eller gennem et særligt netværk af rør. Systemet vil interface med dit bygningsstyringssystem, så du kan køre dekontamineringscyklusser med et tryk på en knap.

Bioquell icons

Effektivt

Hurtige bio-dekontamineringscyklusser, intet udstyr, der skal installeres eller lægges væk, og muligheden for at køre systemet natten over, betyder mindre nedetid.


Relaterede produkter

Bioquell's L-4 at angle showing front and right side with top component on.

Bioquell L-4

I et integreret system til bygningsdekontaminering arbejder Bioquell L-4 hydrogenperoxid-dampgeneratoren bag kulisserne for at rense det valgte rum.

Bioquell Image

Bioquell HPV-AQ

Denne 35 % vandholdige hydrogenperoxidopløsning bruges til at producere hydrogenperoxiddamp. Denne damp opnår 6-log sporicid udryddelse på eksponerede overflader.
Bioquell_AerationUnitLarge.jpg

Beluftningsmodul

Hvis du ikke kan bruge din bygnings varme-, ventilations- og klimaanlæg til at fjerne hydrogenperoxiddampe efter bio-dekontaminering, installerer vi denne slanke væg- eller loftmonterede enhed til at gøre arbejdet.

Kontakt os

Kontakt Ecolab for at få mere at vide om, hvordan Bioquell IBDS kan understøtte din drift og give dig et forspring angående regeloverholdelse, produktsikkerhed og optimal drift.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.