Bioquell L-4 Mobile Hydrogen Peroxide Vapor Generator

Bioquell L-4

Bio-dekontaminer også udstyr, små områder og store rum med Ecolab Bioquell L-4. Dette alsidige og multifunktionelle biodekontamineringssystem er nemt at sætte op og betjene.

Vi vil arbejde sammen med dig om at designe den bedste konfiguration til dit anlæg og levere alt det tilbehør og de forbindelser, du har brug for til at få dit system op at køre.

Fordele ved Bioquell L-4

Reducer mikrobiologisk kontaminering på dit udstyr og i åbne lokaler og stuer med den multifunktionelle Bioquell L-4. Du kan optimere dette alsidige system med:

 • Rumfordelings- og beluftningstilbehør
 • Omfattende validering og dokumentation (IQ/OQ/Gas Cycle Development (GCD)/PQ)
 • Cyklusregistrering (termisk printer og løsninger til cyklusdata i realtid)

Brug Bioquell L-4 til at bio-dekontaminere:

 • Lukkede systemer og udstyr
 • Isolatorer
 • RABS
 • Frysetørrere (lyofilisatorer)
 • Bio-sikkerhedsskabe
 • Bur- og stativ-vaskemaskiner
 • Inkubatorer
 • Filterbankkabinetter
 • Renrum og laboratorierum op til 350 m3


Hvorfor vælge Bioquell L-4

Icon displaying complete decontamination

Effektiv

Hydrogenperoxiddamp opnår 6-log sporicid udryddelse på overflader i et lukket område.

Gears icon

Effektivt

Nem opsætning og betjening Systemet kan køres ved stuetemperatur - der er ikke behov for en tidskrævende affugtningsfase, før en bio-dekontamineringscyklus startes.

Puzzle icon

Kan tilpasses

Kan forbindes, hvilket muliggør integration med mere komplekse systemer. Skræddersy med ekstra Bioquell-tilbehør.

Bioquell icons

Validering

Fuld validering inklusive idriftsættelse af udstyr og IQ, OQ, GCD og PQ.


Bioquell L-4-konfigurationer

Bioquell L-4 system decontamination.

Bio-dekontaminering af udstyr

Bio-dekontaminer isolatorer, lyofilisatorer, BSC'er og andet udstyr.

Bioquell L-4 system in room.

Bio-dekontaminering af lokaler

Tilføj Bioquells valgfrie distributionshoved for at bio-dekontaminere rum op til 350 m3.

Bioquell L-4 system filter bank.

Dekontaminering af filterbankkabinetter**

Den valgfrie booster-blæser giver dit system ekstra kapacitet til at bio-dekontaminere store filterbankkabinetter på kortere tid og med reduceret forbrug af hydrogenperoxid.

3Dekontaminering af filterbankkabinetter skal verificeres med passende indikatorer for effektivitet, såsom biologiske indikatorer (BI'er).


Relaterede produkter og tilbehør

Bioquell_R30_large.jpg

R-30 Beluftningsenhed

Vores hurtige beluftningsteknologi forbindes til Bioquell L-4 for at hjælpe med at fjerne hydrogenperoxiddampe efter en bio-dekontamineringscyklus. Dette kan reducere cyklustider.

Bioquell_L4_Distribution_Head.jpg

Distributionshoved

Giv din Bioquell L-4 endnu større rækkevidde. Dette valgfrie tilbehør udvider systemets muligheder fra bio-dekontaminering af udstyr og kabinetter til behandling af et helt lokale.

Bioquell_Booster_Fan.jpg

Bioquell Booster-blæser 

Giv dit system ekstra kapacitet til at bio-dekontaminere store filterbankkabinetter på kortere tid og med reduceret hydrogenperoxidforbrug.

Bioquell Hydrogen Peroxide

Bioquell HPV-AQ

Dette er en 35 % vandholdig hydrogenperoxidopløsning, der bruges i Bioquell-teknologien til at generere hydrogenperoxiddamp, som opnår 6-log sporicid udryddelse på udsatte overflader.

Bioquell_Biological_Indicator_new_set.jpg

Bioquell Biologiske indikatorer (BI'er)

Vores biologiske indikatorer er lavet af Geobacillus stearothermophilus endosporer for at hjælpe dig med at validere en Bioquell-dekontamineringscyklus. Bekræft nemt, at du har opnået 6-log sporicid udryddelse.

Bioquell_Room_CI.jpg

Bioquell kemiske indikatorer til stuer (CI'er)

Bekræft, at en Bioquell-cyklus har opnået den forventede dampfordeling og eksponeringsydelse med disse letaflæselige kemiske indikatorer. En kemikaliestrimmel reagerer på en Bioquell-cyklus og ændrer farve for at korrelere med cyklussens forventede effekt. Til brug på stuer og lukkede områder på 10 m3 og større.

Bioquell Validation

Validering

For at opfylde myndighedernes krav skal du muligvis levere bevis for, at din bio-dekontamineringsløsning fungerer, som den skal. Ecolab stiller uddannede ingeniører til rådighed og den valideringsdokumentation, som du skal bruge for at overholde reglerne.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brug på selv følsom elektronik og udstyr

Vores hydrogenperoxiddamp er hård mod mikrobielle overfladeforurenende stoffer, men skånsom mod elektronik og udstyr. I modsætning til spray-og-aftør-metoder er der ingen yderligere trin for at fjerne rester. Når du skal bio-dekontaminere lokaler, der indeholder udstyr, det er svært at rengøre, er Bioquell ideel. Før du bruger Bioquell på dit elektroniske udstyr, skal du kontakte producenterne for at bekræfte kompatibiliteten.


Ofte stillede spørgsmål om Bioquell L-4

Hvad er den maksimale rumstørrelse, som Bioquell L-4 kan dekontaminere?
Med det valgfrie fordelerhoved kan Bioquell L-4 bruges til at dekontaminere stuer op til 3503.

Kan jeg tilslutte dette til mit bygningsstyringssystem?
Ja.

 

Kontakt os

Kontakt Ecolab for at få mere at vide om, hvordan Bioquell L-4 kan understøtte din drift og give dig et forspring, når det gælder overholdelse, produktsikkerhed og driftsmæssig ekspertise.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en betroet partner, som står for kvalitet, sikkerhed og effektivitet indenfor biofarmaceutisk fremstilling. Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå jeres mål og være med på det sidste nye.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.