Klerwipe™ Sporicidal Enhanced Peroxide - Pouch Wipes

Klercide™ Sporicid Enhanced Peroxide poservietter - Blandet med DI

Unik sporicid effekt med forbedret sikkerhed i brugsklare, imprægnerede poseservietter til små overflader

Sterile servietter af polyestercellulose imprægneret med Ecolabs unikke BPR-godkendte forbedrede blanding af 1,5 % hydrogenperoxid med deioniseret vand (DI), en patenteret formulering med dokumenteret desinfektionsevne, øget sikkerhed, fremragende materialekompatibilitet og brugeraccept.

Vigtigste produktspecifikationer

Hand wiping icon

Brugsklare

Lavpartikelservietter med lav overfladespændingsegenskaber, som sikrer optimal spredning af desinfektionsmidlet til enkel, mængdekontrolleret påføring på små områder.

Icon with a checkmark in the center

Det sikre sporicid

Sikker for miljøet – med en unik bionedbrydelig formulering; Sikker for operatører – ingen særlige PPE-krav og ingen farediamanter; Sikker for overflader – fremragende materialekompatibilitet ved en lang række almindeligt forekommende overflader i renrum.

Shield with a check mark icon

Brugervenlig med BPR-godkendt effektivitet

Med bedre overfladekontakt takket være indholdet af et overfladeaktivt stof i formuleringen, som giver forbedret brugervenlighed, samtidig med at den er effektiv mod svampe, mykobakterier, gær, vira og bakteriesporer, med en svag lugt.

Icon representing promoting

Steril produktion i renrumskvalitet

Servietter er fremstillet med Klercide™ Sporicid Enhanced Peroxide. Biocidblandingen er 0,2 mikrofiltreret og sterilt påfyldt under klasse A-laminærstrøm og pakket i et klasse B-renrum. 

Pakket i renrum i dobbeltpose med analyse- og sterilitetscertifikater tilgængelige for hver batch.

Salgsenhed Enhedsstørrelse Anvendelsesområde

20 pakker med 15 poseservietter

200 x 200 mm
Til brug på store og små hårde overflader, herunder til materialeoverførsel

For brugsklare, tjek vores Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide RTU og Sporicid Enhanced Peroxide moppeservietter

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 


Skaber de vigtige resultater

✓ Nem at anvende

Hele Ecolabs renrumsportefølje er designet til at være intuitiv og nem, når renrumspersonale skal udføre kritiske protokoller – med nøglekrav, kompleksiteter og udfordringer i renrumsmiljøet i tankerne.

✓ Ecolab Validex™-program

Ecolab Validex™-programmet hjælper med at løse valideringsudfordringer med en global metode, der understøtter datasæt og ekspertise – alt sammen skræddersyet til renrumsmiljøet. Vi kan hjælpe med at lette byrden, når nye produkter skal implementeres og give ro i sindet, så du kan fokusere på din kerneforretning.

✓ Stabil tilgængelighed

Tilstedeværelsen af Ecolabs globale produktions- og forsyningskæde forstærkes af vores operationelle ekspertise og etablerede leverandørrelationer, hvilket giver vores kunder stabil tilgængelighed, når det gælder de kritiske produkter, som de behøver for at sikre overholdelse og optimering af produktionen.

✓ Lavet til renrum – i renrum

Alle Ecolabs renrumsprodukter er fremstillet i et certificeret renrumsmiljø, hvilket sikrer, at alle produkter opfylder eller overgår standarder for kvalitetssterilitet.

Se Ecolabs komplette portefølje til renrum

Den komplette Klercide™- og Klerwipe™-serie giver dig alt, hvad du behøver for at understøtte dit renrumsrengørings- og desinfektionsprogram, og hjælper dig med at skabe ensartethed og beskytte kvalitet og sikkerhed i dit renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle Ecolabs renrumsprodukter er designet af erfarne renrumseksperter, som kender de udfordringer, du står over for - og alle produkter er produceret i renrumsmiljøer for at opfylde de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen renrumsprodukter fundet.


Videnskabsbaseret vejledning og support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hele Ecolabs portefølje til renrum er understøttet af den videnskabsbaserede ekspertise og solide brancheerfaring fra vores interne mikrobiologer og renrumsspecialister: onsite og online træning, dybdegående produktkonsultation og -test og mere - tilgængeligt efter behov uden yderligere omkostninger for dig. Send os en e-mail i dag, hvis du ønsker at vide mere om Ecolabs support.

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.