Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide

Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide

Ecolab Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide er en forbedret blanding af 1,5% hydrogenperoxid. Biocidblandingen er 0,2 mikrofiltreret og sterilt påfyldt under klasse A-laminærstrøm og placeret i dobbeltpose i et klasse B-renrum. Produktet er et sterilt og sikrere rotationssporicid klar til brug på små og store overflader.

Funktioner og fordele

  • Anvendelse: Til daglig desinfektion af store og små overflader, herunder overførselsdesinfektion.
  • Effektivitet: Bakteriedræbende, gærdræbende, svampedræbende, virusdræbende og sporedræbende
  • Format: Sprayanordningsformatet indeholder den patenterede SteriShield™ Delivery System (SDS), der sikrer steriliteten af indholdet under dens anvendelsestid. Fås i en række forskellige formater; herunder sprayanordninger, beholdere med låg, samt imprægnerede poser og mopper. Alle formater kommer i dobbeltposer.
  • Kompabilitet: Kan anvendes på en lang række renrums-overflader samt med Klercide™ og Klerwipe™-serien.
Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.