PROTEX360° 

Vaskebeskyttelsesprogram

Patienternes og kundernes sikkerhed starter i vaskeriet. I er en forlængelse af jeres kunders team. De er afhængige af jer til at kunne holde driften, medarbejderne og slutkunderne sikre. I skal kunne berolige og samtidig minimere risikoen af krydssmitte og beskytte jeres kunders brand. Hvordan kan I hjælpe?

Ved at levere rent og sikkert vasketøj.

Vigtigste egenskaber

Vores beskyttelsesprogram til vasketøj leverer integrerede løsninger, der sikrer en effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og frem. PROTEX360° beskyttelsesprogram til vasketøj hjælper kommercielle vaskerier med at overvåge vigtige hygiejnefaktorer, ikke kun under vaskeprocedurene, men også omkring og efter dem.

PROTEX360°: Fem bærende søjler i programmet  
Under vask, omkring vask og efter vask.

1. Vaskeløsninger og specialprodukter

D+ vaskemiddel til komplet beskyttelse af jeres tekstiler fra SARS-CoV-2 virussen 

Vær tryg og beskyttet med Ecolabs forbedrede løsninger til desinficerende vask: Performance Industrial D+, Turbo Clean & Safe D+, PERformance40 D+, PERformance60 D+, OxyGuard60 D+.

Hovedfunktioner:

 • Desinficering dækker hele paletten af bakterier og gærsvamp
 • Virusdræbende effektivitet testet som foreskrevet i EN 14476
 • Passer til alle typer tekstiler og beklædningsgenstande

2. Hygiejneplan

Sikrer en ren, sikker og effektiv drift

Hygiejneprotokoller er afgørende for at kunne garantere sundhed og sikkerhed på arbjdspladsen. PROTEX360° beskyttelsesprogram til vasketøj leverer retningslinjer, protokoller og procedurer for at sikre brugen af de kemikalier, der anvendes til at rengøre og desinficere de forskellige områder på jeres anlæg og sikre jer mod SARS-CoV-2 virus.

Med fokus på disse tre vigtigste områder - menneskers sikkerhed, sikre tekstiler og sikre faciliteter - vil vores planlægningsværktøj til hygiejne hjælpe jer med at vurdere og implementere de rette hygiejneprotokoller for at sikre driften på jeres vaskeri.

3. Service og ekspertise 

Menneskets styrke - vores viden om kemien!

Ecolabs team af eksperter vil samarbejde med jer for at sikre, at jeres forretning kan genåbne effektivt og sikkert med PROTEX360° beskyttelsesprogram til vasketøj.

 • Målinger på udførelsen af hver enkelt arbejdsgang og proces for bedre at kunne registrere den operationelle effektivitet og øge produktiviteten
 • Anbefaling af hvor man kan forbedre kvaliteten og brugen af fersk- og trykvand til at optimere vaskeresultaterne og forbedre effektiviteten af efterbehandlinger.
 • Levering af et overvågningsprogram til at tjekke vaskeprocesserne ved kemiske parametre for at garantere konsekvente vaskeresultater og kvaliteten af tekstiler
 • Fejlfinding i vaskeprocessen eksternt eller direkte på stedet

4. Kontrol af BIO-smitte

Risikoanalyse og overvågning 

Det er vigtigt at opsætte de rigtige procedurer for at kunne overholde de europæiske hygiejnenormer eller at ansøge om forskellige kvalitetscertificeringer til jeres anlæg. PROTEX360° beskyttelsesprogram til vasketøj hjælper med at kontrollere hygiejnestandarden i vaskeprocessen, men også efter, ved at identificere og administrere risikoen for fornyet smitte.

5. Træning

Jo mere du ved, jo bedre klarer du dig


PROTEX360° beskyttelsesprogram til vasketøj leverer specialtilpasset træningsmateriale på forskellige niveauer:

 • Grundlæggende viden om vask
 • Desinfektion og hygiejne
 • Tekstilhygiejne
 • Kemiske produkter

Træningstilbuddet indeholder viden om procedurer for hygiejneplaner, rengøringsprodukter og desinfektion, der følger med i hygiejnepakken. Teknisk know-how om forskellige område hvor man kan forbedre overvågning af processer, sikkerhed og kvalitet er også en del af træningsprogrammet.

 

Tilknyttede løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsnigner fundet